Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Turtle Onderzeeër Achtervolging 79121

Ga samen met de Ninja Turtles op een onderwateravontuur in de Lego set 79121.
Help de Turtles om de gestolen energiecel van de Kraang terug te halen met behulp van de machtige Turtle Onderzeeër en hun ninja-vaardigheden.
Inclusief 4 minifiguren, wapens en accessoires.
Ontwikkel je bouwvaardigheden en beleef een spannend onderwatergevecht.
De set is geschikt voor jongeren en volwassenen.
Bestel nu de Turtle Onderzeeër Achtervolging en maak je klaar voor het avontuur van je leven!

Waar is LEGO Turtle Onderzeeër Achtervolging 79121 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
684
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
79121
lego insiders punten icoon
0
punten

Ben jij klaar voor een onderwateravontuur met de Ninja Turtles? De Kraang zijn er weer vandoor gegaan, maar deze keer hebben ze iets heel waardevols gestolen: een energiecel! De Turtles hebben jouw hulp nodig om de Kraang in te halen en de energiecel terug te halen. Gelukkig hebben ze de machtige Turtle Onderzeeër en hun ninja-vaardigheden om ze te helpen!

Laat de motor van de Turtle Onderzeeër draaien en zet de achtervolging in met Donatello, Leonardo en Leatherhead. Zorg dat je op je hoede bent voor de raketten van de mini Kraang onderzeeër en open het vuur om de Kraang te stoppen. Maak de mini-onderzeeër los en lok de onderzeeër van de sharkdroids in de val. Het wordt een spannend Ninja Turtle vs Kraang onderwatergevecht!

De set bevat 4 minifiguren met elk hun eigen wapens en accessoires. Donatello, Leonardo, 2 Kraang en Leatherhead. De Turtle Onderzeeër heeft een afneembaar bovenste pantser, een cockpit die kan worden geopend, controlepanelen, lanceerder, klappende vinnen, periscoop, wapens, wapenkamer, een trainingfiets en een bewegend luik om de mini-onderzeeër te verwijderen. De mini Kraang onderzeeër heeft een raketlanceerder, computerdashboard, energiecel en doorschijnende elementen. De wapens die je kunt gebruiken tijdens het gevecht zijn 2 zwaarden, 2 harpoenen en een bo staf.

Verwijder het bovenste pantser van de Turtle Onderzeeër om toegang te krijgen tot alle coole gadgets van de Turtle Onderzeeër en draai aan de propeller om de mini Kraang onderzeeër aan te drijven. Slalom tussen de afgevuurde raketten van de mini Kraang onderzeeër en organiseer een onvergetelijk onderwatergevecht tussen de Turtles en De Kraang.

Open het luik en laat de mini-onderzeeër los voor dubbele Turtle Power tegen de mini Kraang onderzeeër. De Turtle Onderzeeër is 14 cm hoog, 24 cm lang en 20 cm breed, de mini Kraang onderzeeër is 3 cm hoog, 11 cm lang en 9 cm breed en de mini-onderzeeër is 6 cm lang, 3 cm breed en 2 cm hoog.

Met deze gave Lego set kunnen jongeren en volwassenen hun fantasie de vrije loop geven en een van hun favoriete Turtle-missies naspelen. Bovendien is het een geweldige manier om hun bouwvaardigheden te ontwikkelen. Race naar de winkel en schaf nu de Turtle Onderzeeër Achtervolging aan! Zodat jij samen met de Ninja Turtles het avontuur van je leven kunt beleven!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set30643

Paaskippen

foto van lego set5006587

4-Stud Brick Shelf – Bright Red

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.