Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO 4-Stud Brick Shelf – Bright Red 5006587

De LEGO 4-Stud Brick Shelf is een leuke en praktische opslagoplossing die eruitziet als een LEGO steen. Het is ideaal voor het organiseren van boeken, speelgoed en andere spullen, en kan eenvoudig aan de muur bevestigd worden. Het modulaire ontwerp maakt het mogelijk om meerdere planken te combineren voor meer opbergruimte. Creëer nu je eigen stijlvolle en georganiseerde LEGO-kamer!

Waar is LEGO 4-Stud Brick Shelf – Bright Red 5006587 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006587
lego insiders punten icoon
130
punten

Houd kinderkamers netjes en georganiseerd met deze LEGO® 4-Stud Brick Shelf. Ontworpen om eruit te zien als een LEGO steen, biedt het een leuke en praktische manier voor LEGO bouwers om hun boeken, speelgoed, souvenirs en LEGO modellen veilig op te bergen. Bevestig de plank aan de muur, plaats hem op een bureau of combineer hem met andere LEGO planken en lades (verkrijgbaar in verschillende kleuren - apart verkocht) voor meer kleurrijke opslag in LEGO-stijl.

Deze LEGO 4-Stud Brick Shelf is dé oplossing voor iedereen die zijn LEGO collectie een speciale plek wil geven. Het mooie ontwerp van de LEGO steen zorgt ervoor dat de plank perfect past bij de rest van je LEGO creaties. Met zijn vier studs kun je gemakkelijk andere LEGO accessoires bevestigen, zodat je je eigen unieke LEGO wereld kunt creëren.

Maar deze LEGO 4-Stud Brick Shelf is niet alleen geschikt voor het opbergen van LEGO modellen. De ruime plank biedt genoeg opbergruimte voor boeken, speelgoed en andere spullen. Gebruik hem om je favoriete boeken uit te stallen of om je verzameling actiefiguren tentoon te stellen. En dankzij de stevigheid van de plank kunnen zelfs zwaardere objecten veilig worden opgeborgen.

Het installeren van deze LEGO 4-Stud Brick Shelf is een fluitje van een cent. Met de meegeleverde bevestigingsmaterialen kun je de plank gemakkelijk aan de muur bevestigen. En als je hem liever op een bureau plaatst, kun je de meegeleverde voetsteun gebruiken om hem stevig neer te zetten. Zo kun je de plank precies op de gewenste plek plaatsen en aanpassen aan jouw persoonlijke behoeften.

Dankzij het modulaire ontwerp van deze LEGO 4-Stud Brick Shelf kun je eindeloos combineren en creëren. Heb je meer opbergruimte nodig? Geen probleem! Je kunt meerdere planken naast elkaar plaatsen, zodat je een hele muur kunt vullen met LEGO stijl opbergruimte. En met de verschillende kleuren waarin de plank verkrijgbaar is, kun je jouw kamer zo kleurrijk maken als je zelf wilt.

Of je nu een enthousiaste LEGO bouwer bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en praktische opbergoplossing, deze LEGO 4-Stud Brick Shelf is perfect voor jou. Het biedt de ideale manier om je LEGO collectie te organiseren en te tonen aan anderen. Met zijn unieke LEGO design brengt het een speels en kleurrijk element in elke kamer.

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu jouw eigen LEGO 4-Stud Brick Shelf en geef jouw kamer een unieke LEGO touch. Creëer een geweldige opbergplek voor je LEGO modellen en maak je vrienden jaloers met jouw georganiseerde en stijlvolle kamer. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van deze LEGO 4-Stud Brick Shelf en laat je fantasie de vrije loop. Bestel nu en maak van opbergen een feestje!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:58

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70780

Beschermer van het water

foto van lego set854050

Snowman & Reindeer Duo

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.