Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Snowman & Reindeer Duo 854050

Breng de gezellige kerstsfeer tot leven met deze LEGO Iconic Sneeuwpop & Rendier Duo bouwset. Het is een speels en feestelijk cadeau-idee voor kinderen en LEGO-fans van alle leeftijden. De set bevat geïllustreerde instructies en kan gemakkelijk opgehangen worden tussen andere kerstdecoraties. Met deze bouwset kun je je eigen unieke sneeuwpop en rendier maken, wat zorgt voor eindeloos speelplezier en decoratiemogelijkheden voor jong en oud tijdens de feestdagen. Bestel vandaag nog en voeg wat LEGO-magie toe aan je kerstviering!

Waar is LEGO Snowman & Reindeer Duo 854050 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
126
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
854050
lego insiders punten icoon
52
punten

Breng de gezellige kerstsfeer tot leven met deze LEGO® Iconic Sneeuwpop & Rendier Duo (854050) bouwset. Een speels en feestelijk cadeau-idee voor kinderen en LEGO-fans van alle leeftijden, met bouwbare hoofdjes van een sneeuwpop en een rendier. Het bouwpakket bevat geïllustreerde instructies, zodat zelfs LEGO-nieuwkomers in de familie vol vertrouwen kunnen bouwen. Elke mini-bouw heeft een gezichtssticker en een touwtje, zodat het tussen andere feestdecoraties kan worden opgehangen. Vrolijk kerstfeest, iedereen!

Deze LEGO Iconic bouwset biedt eindeloos speelplezier en decoratiemogelijkheden voor jongeren én volwassenen tijdens de feestdagen. Of je nu een doorgewinterde LEGO-bouwer bent of net begint, deze set zorgt voor het perfecte kerstcadeau. Met de 854050 bouwset maak je je eigen unieke sneeuwpop en rendier, die de kerstsfeer in jouw huis zullen versterken.

Bouwvaardigheden zijn niet vereist om deze set in elkaar te zetten. De geïllustreerde instructies leiden je stap voor stap door het bouwproces, zodat zelfs de jongste LEGO-fans moeiteloos kunnen bouwen. Het is een geweldige activiteit voor het hele gezin om samen van te genieten tijdens de feestdagen. Breng je dierbaren samen en laat je creativiteit de vrije loop terwijl je deze schattige LEGO-sneeuwpop en rendier in elkaar zet.

Wat deze set echt bijzonder maakt, is dat je de mini-bouwsels kunt ophangen tussen je andere kerstversieringen. Elke sneeuwpop en rendier heeft een handige string, waardoor ze eenvoudig in je kerstboom, aan de muur, of waar je maar wilt, kunnen worden opgehangen. Dit voegt een vrolijke en feestelijke twist toe aan je kerstdecor.

Ben je klaar om wat LEGO-magie aan je kerstversieringen toe te voegen? Met deze bouwset ben jij de ontwerper van je eigen feestelijke ornamenten. Voeg een persoonlijk tintje toe aan je kerstboom door de mini-sneeuwpop en rendier in verschillende kleuren en patronen te bouwen. Laat je creativiteit de vrije loop en maak unieke designs die passen bij de rest van je kerstversiering.

Zowel de sneeuwpop als het rendier zijn voorzien van een gezichtssticker, waardoor ze een extra schattig en expressief karakter krijgen. De sneeuwpop met zijn ronde wangen en hoge hoed zorgt voor een speels element in je kerstdecor. Het rendier met zijn grote geweien en guitige ogen voegt een vleugje magie toe aan je feestelijke setting.

De LEGO Iconic Sneeuwpop & Rendier Duo (854050) bouwset is niet alleen een geweldig cadeau voor jezelf, maar ook voor je vrienden en familie. Geef dit unieke bouwpakket aan je geliefden en nodig ze uit om samen te bouwen en de kerstsfeer te omarmen. Het is een geweldige manier om quality time door te brengen met je dierbaren en mooie herinneringen te creëren.

Dus waar wacht je nog op? Breng de magie van LEGO naar je kerstviering met deze speciale bouwset. Duik in de wereld van LEGO-bouwen, ontdek je creatieve talenten en geniet van de feestvreugde die deze schattige LEGO-sneeuwpop en rendier met zich meebrengen. Voeg een vleugje speelsheid toe aan je kerstversiering en creëer een warme en feestelijke sfeer die je huis zal verlichten.

Bestel vandaag nog de LEGO Iconic Sneeuwpop & Rendier Duo (854050) bouwset en maak je klaar voor een creatieve en feestelijke kerstervaring. Breng de winterse gezelligheid in huis met deze charmante LEGO-set die jongeren én volwassenen zal betoveren.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:54

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71302

Akida Schepsel van het Water

foto van lego set40597

Griezelig pirateneiland

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.