Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO THE LEGO® MOVIE 2™ Collector Album 5005777

Ontvang nu drie gratis pakketjes met ruilkaarten van LEGO set 5005777. Verzamel alle 36 kaarten in het exclusieve verzamelalbum, samen met een VIP-kaart en details en quotes uit de film. Als LEGO VIP-lid kun je kaarten gratis toevoegen bij aankopen vanaf €15. Beleef het ultieme verzamel- en speelplezier met LEGO MOVIE 2.

Waar is LEGO THE LEGO® MOVIE 2™ Collector Album 5005777 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005777
lego insiders punten icoon
19
punten

Ontvang nu drie gratis pakketjes met jouw favoriete personages en verzamel ze allemaal! Zoek naar speciale foliekaarten in elk pakket. LEGO® VIP's kunnen de kaarten toevoegen aan hun gratis verzamelalbum bij aankopen vanaf €15! Elk album bevat een exclusieve VIP-kaart, details uit de film en quotes van de personages.



De aanbieding voor het gratis exclusieve THE LEGO® MOVIE 2™ verzamelalbum (5005777) en de ruilkaartpakketten (5005796) is geldig voor VIP-aankopen op shop.LEGO.com van 16/01/2019 tot 24/02/2019, zolang de voorraad strekt. De in aanmerking komende aankoop moet gelijk zijn aan of meer zijn dan €40 (voor 3 kaartpakketten) aan LEGO-producten. Bestellingen van Bricks & Pieces komen niet in aanmerking voor deze actie. Maximaal één set per huishouden. Kan niet worden toegepast op eerdere aankopen of gecombineerd worden met andere kortingen, aanbiedingen of gratis geschenken. Als de in aanmerking komende LEGO-aankoop(s) aan ons worden geretourneerd voor een terugbetaling, moet het geschenk ook samen met de in aanmerking komende LEGO-aankoop(s) aan ons worden geretourneerd.



Totaalbedragen van merchandise worden berekend na aftrek van VIP-punten; eventuele toepasselijke belastingen, verzendkosten of waarde van gekochte cadeaukaarten tellen niet mee voor het totaalbedrag aan merchandise. Het kan niet worden gekocht, geruild of vervangen worden door een ander artikel of contante waarde. Aanbiedingen zijn niet geldig bij LEGOLAND® Parken, LEGOLAND Discovery Centres, LEGO Certified Stores en mobiele verkooppunten. De LEGO Group behoudt zich het recht voor om deze actie op elk moment zonder nadere kennisgeving te annuleren of aan te passen. VIP-lidmaatschap vereist. Voor nieuwe leden is het belangrijk om te weten dat het tot 24 uur kan duren voordat je VIP-account is geactiveerd en dat alle aanbiedingen op je account verschijnen. Alle VIP-aanbiedingen worden aan je bestelling toegevoegd en worden samen met je bestelling verzonden.



Ben jij klaar om de ultieme verzamelervaring te beleven met LEGO® MOVIE 2™? Ontdek nu de nieuwe, spannende avonturen van Emmet, Lucy en al je andere favoriete personages uit de film. Met de LEGO set 5005777 worden verzamelen en spelen gecombineerd tot een onvergetelijk speelplezier!



Het verzamelalbum biedt plaats aan al jouw ruilkaarten en is perfect om je verzameling compleet te maken. Verzamel alle 36 ruilkaarten en leg ze in het album om ze veilig te bewaren. Het album bevat niet alleen ruimte voor de kaarten, maar ook een exclusieve VIP-kaart die jouw status als LEGO VIP bevestigt. Daarnaast vind je in het album details uit de film en inspirerende quotes van de personages die je zeker zullen motiveren om jouw eigen meesterwerk te bouwen!



Om jouw verzameling compleet te maken, ontvang je drie gratis pakketjes met ruilkaarten. Elk pakketje bevat een willekeurige selectie van je favoriete personages uit de LEGO® MOVIE 2™ film. Open de pakketjes en ontdek welke kaarten erin zitten. Misschien krijg je wel de exclusieve foliekaarten, die een extra glans aan je verzameling geven!



Als een LEGO VIP-lid krijg je ook de kans om je kaarten toe te voegen aan je album. Bij elke aankoop van LEGO-producten ter waarde van €15 of meer, voegt LEGO de kaarten gratis aan je bestelling toe. Op deze manier kun je jouw album steeds verder uitbreiden terwijl je geniet van het bouwen van je favoriete LEGO sets.



De LEGO set 5005777 is niet zomaar een speelgoedset, het is een ervaring. Het brengt de fantasiewereld van de LEGO® MOVIE 2™ tot leven en neemt je mee op een avontuur vol actie en humor. Bouw de sets met de gedetailleerde instructies en maak je eigen filmavonturen na, of creëer je eigen unieke creaties met de eindeloze mogelijkheden van LEGO bouwstenen.



Of je nu een doorgewinterde LEGO fan bent of net begint met bouwen, de LEGO set 5005777 biedt plezier voor jong en oud. Ontdek de magie van LEGO en ervaar het gevoel van voldoening wanneer je je eigen creaties tot leven ziet komen. Verzamel je favoriete personages, voeg ze toe aan je verzamelalbum en beleef je eigen LEGO avonturen!



Wacht niet langer en laat je fantasie de vrije loop met de LEGO set 5005777. Verzamel, bouw en speel met de leukste personages uit de LEGO® MOVIE 2™ film. Breng Emmet, Lucy, Batman, Unikitty en al je andere favorieten tot leven en beleef de spannende avonturen keer op keer. De LEGO set 5005777 is de perfecte toevoeging aan elke LEGO verzameling en een geweldig cadeau voor jezelf of iemand anders. Bestel nu en begin je avontuur met LEGO® MOVIE 2™!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75902

De mysterie-machine

foto van lego set70612

Groene ninja mecha draak

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.