Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De mysterie-machine 75902

Ontsnap uit het griezelige bos met Scooby-Doo en zijn vrienden in de Mysterie-machine.
Onderzoek de apparatuur in de auto en ontmoet Zombie/Zeke.
Deze set bevat 3 minifiguren en accessoires zoals een telescoop en een enorme sandwich.
De Mysterie-machine is 8 cm hoog, 13 cm lang en 7 cm breed.
De enge boom is 8 cm hoog, 10 cm breed en 3 cm diep.
Een must-have voor elke Scooby-Doo fan! Bestel vandaag nog en ontdek het geheim van de enge Zombie.

Waar is LEGO De mysterie-machine 75902 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
301
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75902
lego insiders punten icoon
300
punten

Stap samen met Scooby-Doo, Fred en Shaggy in de mysterie-machine en ontsnap uit het griezelige bos! Pas wel op dat je niet verstrikt raakt in de takken van de enge boom. Zodra je in de mysterie-machine bent, lees dan de aanwijzing en maak de achterkant van het voertuig open om alle apparatuur te kunnen zien. Je vindt er onder andere computerschermen, een kijkvenster en andere handige gereedschappen.

Maar wacht even, wie bedient eigenlijk die enge boom? Ontdek de ware identiteit van Zombie/Zeke en vier de oplossing van het raadsel met een enorme sandwich! De set bevat maar liefst 3 minifiguren: Fred, Shaggy en de Zombie/Zeke, en natuurlijk mag Scooby-Doo niet ontbreken (staande versie).

De Mysterie-machine heeft een bestuurderscabine met stuurwiel en plaats voor 2 minifiguren, een afneembaar dak en uitklapbare zijpanelen. Verder is er een kachel, een wastafel met kraan en diverse accessoire-elementen, waaronder een telescoop, camera, lantaarn, bandrecorder, juweel, mok en natuurlijk die enorme sandwich!

Naast de mysterie-machine vind je een enge boom met beweegbare takken en een verborgen edelsteen-element. Pas dus goed op dat je niet verstrikt raakt in de mechanische boomtakken! De set is geschikt voor zowel jongeren als volwassenen en is een echte must-have voor elke Scooby-Doo fan.

De Mysterie-machine is 8 cm hoog, 13 cm lang en 7 cm breed, terwijl de enge boom 8 cm hoog, 10 cm breed en 3 cm diep is. Met deze set beleef je urenlange avonturen en los je samen met de helden het mysterie op. Bestel deze set vandaag nog en ontrafel het geheim van de enge Zombie!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40580

Blacktron Cruiser

foto van lego set5007156

Lego Tin Sign: City

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.