Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Minifigure Color Me Lunch Bag 5005812

De LEGO Iconic 5005812 Kleur Je Eigen Lunchtas is een stijlvolle en praktische lunchtas gemaakt van gerecycled materiaal. Je kunt de tas zelf inkleuren met textielstiften (niet inbegrepen), waardoor het helemaal uniek wordt. De tas heeft een vak met ritssluiting om eten en drinken koel te houden, een gemakkelijk schoon te maken voering en handige opbergmogelijkheden. Het is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en draagt bij aan een beter milieu. Bestel nu en laat jouw creativiteit de vrije loop!

Waar is LEGO LEGO® Minifigure Color Me Lunch Bag 5005812 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
5-99
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005812
lego insiders punten icoon
117
punten

Ben jij een echte LEGO® fan? Dan is de LEGO Iconic 5005812 Kleur Je Eigen Lunchtas echt iets voor jou! Deze lunchtas is gemaakt van gerecycled materiaal en heeft een gedetailleerde zwart-wit print van een LEGO minifiguur. Het leuke is dat je deze lunchtas zelf kunt inkleuren met textielstiften (niet inbegrepen). Zo maak je jouw lunchtas helemaal uniek en persoonlijk!



Naast dat deze lunchtas ontzettend leuk en stijlvol is, is hij ook nog eens heel praktisch. Jouw eten en drinken blijven urenlang koel in het vak met ritssluiting. De zilveren PEVA voering is gemakkelijk schoon te maken en de mesh pocket is perfect om een servetje, ijsblokjes of bestek in te bewaren. De gevoerde draaggreep zorgt voor extra comfort en met de handige gesp kun je de lunchtas eenvoudig aan je rugzak bevestigen.



De LEGO Iconic Kleur Je Eigen Lunchtas is niet alleen geschikt voor jonge LEGO fans, maar ook voor volwassenen die hun innerlijke kind graag omarmen. Ga jij elke dag naar school of werk? Neem dan jouw zelfgekleurde lunchtas mee en laat zien dat jij een echte LEGO fan bent! Ook in je vrije tijd is de lunchtas een handige metgezel. Gebruik hem tijdens een dagje uit, picknick in het park of zelfs tijdens een avontuurlijke wandeling. Met deze lunchtas heb je altijd een stijlvolle en unieke manier om je eten en drinken mee te nemen.



De LEGO Iconic 5005812 Kleur Je Eigen Lunchtas is niet alleen een geweldige accessoire, maar ook een verantwoorde keuze. De tas is namelijk gemaakt van gerecycled materiaal en draagt zo bij aan een beter milieu. Door te kiezen voor deze lunchtas laat jij zien dat duurzaamheid belangrijk voor je is.



Ben jij er klaar voor om jouw eigen LEGO lunchtas te ontwerpen? Bestel dan nu de LEGO Iconic 5005812 Kleur Je Eigen Lunchtas en laat jouw creativiteit de vrije loop! Maak er iets unieks van en draag deze lunchtas met trots. Of je nu jong of oud bent, deze lunchtas is geschikt voor alle LEGO fans. En wie weet, misschien inspireer jij anderen wel om ook hun eigen LEGO creaties te maken!



Let op: textielstiften zijn niet inbegrepen bij de LEGO lunchtas. Deze kun je makkelijk apart aanschaffen, zodat je meteen aan de slag kunt met het inkleuren van jouw unieke lunchtas. Wees creatief en maak er iets bijzonders van!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005910

Omkeerbare linnen VIP-tas

foto van lego set5006208

Opbergsteen met 4 noppen en 1 lade – wit

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.