Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Opbergsteen met 4 noppen en 1 lade – wit 5006208

Deze LEGO opbergsteen is ontworpen om speelgoed, LEGO stenen en andere kleine items georganiseerd te houden. De doos is stapelbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het is gemaakt van duurzaam kunststof en is veilig voor kinderen vanaf 3 jaar. Bestel nu en maak opruimen leuk en gemakkelijk!

Waar is LEGO Opbergsteen met 4 noppen en 1 lade – wit 5006208 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006208
lego insiders punten icoon
240
punten

Maak opruimen leuk met deze geweldige LEGO® opbergsteen! Deze gigantische opbergsteen is speciaal ontworpen om jouw speelgoed, LEGO stenen, toiletartikelen, kantoorbenodigdheden en andere kleine spulletjes netjes en georganiseerd te houden. De doos is gemaakt van duurzaam kunststof dat gemakkelijk schoon te maken is, waardoor opruimen en schoonmaken een eitje wordt.

Deze opbergdoos heeft niet alleen een praktische functie, maar is ook nog eens superleuk! Net als echte LEGO stenen zijn deze opbergdozen stapelbaar, waardoor je een kleurrijke en veelzijdige opbergoplossing kunt creëren. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, kun je jouw kamer of kantoor eenvoudig opvrolijken met deze opbergstenen.

Let op: als je van plan bent om de stenen op te stapelen, is het belangrijk om de lades alleen te openen op een vlakke ondergrond om te voorkomen dat de opbergsteen omvalt. Veiligheid gaat altijd voor!

Deze stapelbare opbergsteen is perfect voor kinderen vanaf 3 jaar en LEGO fans van alle leeftijden. Het is een geweldig cadeau-idee voor een verjaardag of de feestdagen. Met deze opbergsteen kun je plezier hebben en tegelijkertijd georganiseerd blijven.

De afmetingen van deze supergrote opbergsteen zijn ongeveer 18 cm hoog, 24 cm breed en 24 cm diep. Hij is gemaakt van duurzaam polypropyleen (kunststof), waardoor hij lang meegaat. Bovendien bevat deze opbergsteen geen BPA en ftalaten, wat betekent dat hij veilig is voor jou en het milieu. Geen pvc is gebruikt in het productieproces.

Maak opruimen leuk en gemakkelijk met deze gigantische LEGO opbergsteen! Ruim jouw speelgoed, LEGO stenen, toiletartikelen, kantoorbenodigdheden en andere kleine spulletjes eenvoudig op in deze praktische en duurzame opbergdoos. Je zult versteld staan van hoe georganiseerd en opgeruimd jouw kamer of kantoor eruit kan zien met behulp van deze stapelbare opbergstenen.

Bestel nu jouw LEGO opbergsteen en geniet van een opgeruimde en georganiseerde ruimte. Laat jouw creativiteit de vrije loop met de verschillende kleuropties en creëer een unieke opbergoplossing die helemaal bij jou past. Of je nu kiest voor een enkele opbergsteen of meerdere op elkaar gestapelde stenen, jouw spullen zullen netjes en georganiseerd blijven.

Als je op zoek bent naar een leuk en praktisch cadeau voor kinderen of LEGO fans, dan is deze opbergsteen de perfecte keuze. Het is niet alleen een handige opbergoplossing, maar ook een leuke toevoeging aan de kamer. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bestel vandaag nog jouw LEGO opbergsteen en maak opruimen leuk en gemakkelijk. Vergeet niet om de lades alleen te openen op een vlakke ondergrond wanneer je de stenen opstapelt, om te voorkomen dat de opbergsteen omvalt. Veiligheid staat voorop!

Met deze gigantische LEGO opbergsteen wordt opruimen een stuk leuker en gemakkelijker. Bestel nu en geniet van een georganiseerde en opgeruimde ruimte.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set79122

Reddingsactie in Shredder's Basis

foto van lego set5007112

Wooden Wall Hanger Set – Dark Oak

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.