Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Wooden Wall Hanger Set – Dark Oak 5007112

Met de LEGO Houten Muurhanger Set hou je jouw kamer netjes en opgeruimd. Deze set bestaat uit 3 houten muurhaken in de vorm van LEGO studs, gemaakt van FSC-gecertificeerd eikenhout. Hang je jassen, tassen, sjaals en andere spullen op en creëer rust en overzicht in jouw LEGO paradijs. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en voor volwassenen. Bestel nu en ontdek de magie van LEGO in jouw eigen kamer!

Waar is LEGO Wooden Wall Hanger Set – Dark Oak 5007112 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007112
lego insiders punten icoon
507
punten

Speelgoedliefhebbers opgelet! Met deze te gekke en praktische LEGO® Houten Muurhanger Set hou jij jouw kamer altijd netjes en opgeruimd. Deze set bestaat uit 3 muurhaken in de vorm van LEGO 1x1 rondje plate studs, gemaakt van eikenhout met het FSC-certificaat en afgewerkt in een stoere, donkergekleurde eikenhouten finish. De houten studs zijn verschillende maten en perfect om jassen, tassen, sjaals of andere spullen aan op te hangen die rondslingeren. Deze muurhanger set is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder, en is ook verkrijgbaar in een lichtgekleurde eikenhouten finish die behandeld is met zeep.

Met de LEGO Houten Muurhanger Set geef jij jouw kamer een speelse en creatieve touch. Deze muurhaken zien er niet alleen supercool uit, maar zijn ook nog eens mega functioneel. Geen gedoe meer met rondslingerende kledingstukken, tassen of andere rommel. Hang alles netjes op en creëer rust en overzicht in jouw persoonlijke LEGO paradijs.

De muurhaken in de vorm van LEGO 1x1 rondje plate studs maken jouw interieur helemaal af. Dankzij het gebruik van hoogwaardig eikenhout met het FSC-certificaat, ben je niet alleen verzekerd van een stijlvolle uitstraling, maar draag je ook nog eens bij aan een duurzame wereld. Deze LEGO muurhangers zijn niet alleen leuk voor kinderen, maar ook zeker voor volwassenen die een vleugje speelsheid willen toevoegen aan hun interieur.

Of je nu gebruik maakt van de donkergekleurde eikenhouten finish of de lichtgekleurde eikenhouten finish, deze LEGO Houten Muurhanger Set is een absolute eyecatcher in elke kamer. Creëer jouw eigen LEGO wereld en laat jouw creativiteit de vrije loop. Hang jouw favoriete jas aan één van de stoere muurhaken, plaats je tas erbij en geef jezelf een instant energieboost voor de dag.

Deze muurhanger set is niet alleen praktisch, maar past ook perfect bij andere LEGO sets en accessoires die je al hebt. Combineer verschillende LEGO elementen en maak van jouw kamer een echt LEGO paradijs. Laat jouw vrienden versteld staan van jouw unieke stijl en geef ze de LEGO-vibe waar ze alleen maar van kunnen dromen.

De LEGO Houten Muurhanger Set is geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar en ouder. Of je nu een jonge LEGO fan bent die zijn of haar kamer netjes wil houden of een volwassene die een vleugje speelsheid aan zijn of haar interieur wil toevoegen, deze muurhaken zijn perfect voor jou. Bestel nu jouw eigen LEGO Houten Muurhanger Set en geef jouw kamer een unieke touch. Rust, overzicht en creativiteit gegarandeerd!

Wil jij jouw kamer omtoveren tot een LEGO walhalla? Wacht niet langer en bestel nu de LEGO Houten Muurhanger Set. Met deze set van 3 muurhaken in de vorm van LEGO 1x1 rondje plate studs, gemaakt van FSC-gecertificeerd eikenhout, geef jij jouw kamer een speelse en stijlvolle uitstraling. Hang jouw jassen, tassen, sjaals en andere spullen netjes op en geniet van een opgeruimde omgeving. Geschikt voor jong en oud, bieden deze muurhaken de perfecte oplossing voor een chaotische kamer. Bestel nu en ontdek de magie van LEGO in jouw eigen kamer!

Let op: Voorraad beperkt. Bestel snel om teleurstelling te voorkomen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:59

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40563

Eerbetoon aan het LEGO® House

foto van lego set5005777

THE LEGO® MOVIE 2™ Collector Album

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.