Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Holographic Brick Backpack 5005813

De LEGO Iconic 5005813 Holografische Steen Rugzak is een praktische en modieuze rugzak in de vorm van een 1x2 LEGO steen. De rugzak heeft genoeg opbergruimte, inclusief knopvormige zakken en een elastisch zijvak. Het holografische materiaal reflecteert alle kleuren van de regenboog, waardoor de rugzak een echte eyecatcher is. Geschikt voor zowel jongeren als volwassenen, is deze rugzak een geweldige manier om jouw liefde voor LEGO te tonen. Bestel vandaag nog en laat zien hoeveel LEGO voor jou betekent!

Waar is LEGO LEGO® Holographic Brick Backpack 5005813 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
5-99
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005813
lego insiders punten icoon
520
punten

Wil jij je spullen op een fonkelende manier meenemen? Dan is de LEGO® Iconic 5005813 Holografische Steen Rugzak echt iets voor jou! Deze rugzak heeft de vorm van een 1x2 LEGO steen en het iriserende materiaal reflecteert alle kleuren van de regenboog. Met genoeg opbergruimte, waaronder 2 knopvormige zakken en een elastisch zijvak, is er handige opslag voor kleinere spullen en een ruim hoofdcompartiment voor grotere items. Het is de perfecte rugzak voor jong en oud, met een stijlvolle twist.



Of je nu naar school gaat, op reis bent of gewoon een dagje uit hebt gepland, deze LEGO rugzak maakt van elke gelegenheid een feestje. De holografische steen voegt een speels en magisch element toe aan je uitrusting. Iedereen zal zich afvragen waar je deze coole rugzak vandaan hebt gehaald!



Met de handige knopvormige zakken aan de voorkant kun je snel bij je kleinere benodigdheden, zoals een portemonnee, sleutels of je favoriete LEGO minifiguur. Het elastische zijvak is perfect voor het bewaren van een waterfles, zodat je altijd gehydrateerd blijft tijdens je avonturen. En laten we het ruime hoofdcompartiment niet vergeten, waarin je boeken, kleding en andere grote spullen gemakkelijk kunt opbergen.



Deze LEGO rugzak is niet alleen praktisch, maar ook nog eens modieus. Het holografische materiaal geeft een sprankelend effect en maakt deze rugzak een echte eyecatcher. Of je nu houdt van kleurrijke regenboogtinten of een subtiele glans, deze rugzak past perfect bij elke outfit.



En laten we eerlijk zijn, wie houdt er nu niet van LEGO? Deze rugzak is een geweldige manier om je liefde voor LEGO te laten zien, waar je ook naartoe gaat. Bouw je eigen stijl en laat jouw creativiteit de vrije loop met de LEGO Iconic 5005813 Holografische Steen Rugzak. De mogelijkheden zijn eindeloos!



Of je nu een jongere bent die naar school gaat of een volwassene die graag zijn innerlijke kind omarmt, deze LEGO rugzak is geschikt voor iedereen. Voeg wat plezier en magie toe aan je dagelijkse leven en laat de wereld zien hoeveel LEGO voor jou betekent.



Dus waar wacht je nog op? Breng wat sprankeling in je leven met de LEGO Iconic 5005813 Holografische Steen Rugzak. Bestel vandaag nog en begin met stralen als nooit tevoren!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10686

Familiehuis

foto van lego set5006169

Opbergsteen met 4 noppen – lichtblauw

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.