Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Red, Bright Blue and Yellow Wall Hanger Set 5005870

Met deze iconische LEGO set 5005870 kun je je kamer netjes houden met drie muurhaken die eruitzien als reusachtige LEGO noppen. Ze zijn praktisch en leuk voor kinderen en brengen kleur in elke kamer. Hang je tassen, jassen en badjassen op en maak van opruimen een leuk avontuur!

Waar is LEGO Red, Bright Blue and Yellow Wall Hanger Set 5005870 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005870
lego insiders punten icoon
78
punten

Met deze iconische 5005870 rode, felblauwe en gele muurhanger set zullen LEGO® fans dol zijn op het netjes houden van hun kamer! De 3 muurhaken zien eruit als reusachtige LEGO noppen - waardoor ze een praktisch en leuk cadeau zijn voor kinderen. Met deze kleurrijke muurdecoraties zullen kinderen blij zijn om hun tassen, jassen, badjassen of wat dan ook dat hun kamer rommelig maakt op te hangen!



Heb jij ook altijd te veel rommel in je kamer en weet je niet waar je het moet laten? Geen zorgen, met deze geweldige LEGO muurhanger set is dat probleem verleden tijd! De muurhaken zijn niet alleen superhandig, ze zien er ook nog eens fantastisch uit. Ze brengen kleur en speelsheid in elke kamer. Of je nu een jongen of een meisje bent, deze muurhangers passen perfect bij jouw LEGO collectie.



De rode, felblauwe en gele kleuren zijn iconisch voor LEGO en zorgen ervoor dat de muurhangers een echte blikvanger zijn. Ze voegen een vleugje avontuur en creativiteit toe aan elke ruimte. Hang je schooltas op de rode haak, je favoriete jas op de felblauwe haak en je zachte badjas op de gele haak. Je zult versteld staan ​​hoe opgeruimd en georganiseerd je kamer eruit zal zien!



Deze muurhanger set is niet alleen praktisch, maar ook ontzettend leuk om cadeau te geven. Verras je beste vriend of vriendin met deze coole LEGO muurhaken en maak hun kamer net zo gaaf als die van jou. Of laat je ouders zien hoe je volwassen kunt zijn door je spullen netjes op te ruimen met deze trendy muurdecoraties. Ze zullen versteld staan ​​hoe snel je je kamer kunt transformeren!



Vergeet saaie en gewone muurhaken, deze LEGO noppen zorgen voor een speelse touch. Je kunt ze zelfs gebruiken om je sleutels, sieraden of andere kleine spulletjes aan op te hangen. Zo raak je nooit meer iets kwijt en kun je je kamer op een leuke en praktische manier inrichten. Het beste is dat je de muurhangers eenvoudig kunt bevestigen zonder dat je gaten in de muur hoeft te boren. Gewoon vastplakken en klaar!



Dus, waar wacht je nog op? Pak deze 5005870 muurhanger set en transformeer je rommelige kamer in een georganiseerde LEGO-oase. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van opruimen een leuk en kleurrijk avontuur. Met deze LEGO muurhangers is opruimen nog nooit zo leuk geweest!



Let op: de 5005870 muurhanger set is een limited edition. Dit betekent dat er maar een beperkt aantal beschikbaar is. Wacht niet te lang en grijp deze unieke kans om jouw kamer te transformeren. Bestel vandaag nog je eigen set en maak van opruimen een feestje!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10682

LEGO® creatieve koffer

foto van lego set5005530

Lunchtas in de vorm van een LEGO® steen - roze

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.