Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® 4-Stud Blue Desk Drawer 5005889

Geef je kamer een speelse touch met de LEGO Iconische 4-Noppen Blauwe Bureau Lade (5005889). Deze praktische opbergoplossing is ideaal voor het opbergen van klein speelgoed, LEGO bouwsteentjes en schrijfgerei. Stapel meerdere lades op elkaar voor een kleurrijke opbergoplossing. Perfect cadeau voor LEGO fans vanaf 5 jaar.

Waar is LEGO LEGO® 4-Stud Blue Desk Drawer 5005889 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005889
lego insiders punten icoon
104
punten

Pimp je kamer, organizeer je kantoordesk of geef een speels tintje aan elke kamer met deze LEGO® Iconische 4-Noppen Blauwe Bureau Lade (5005889). Een geweldig cadeau voor elke LEGO fan vanaf 5 jaar, het is ideaal om klein speelgoed, LEGO bouwsteentjes, schrijfgerei en meer op te bergen. En het is ontworpen om te verbinden met andere kleurrijke LEGO bureau lades, dus je kunt ze opstapelen voor een heldere, praktische opbergoplossing.



Met deze LEGO 4-Noppen Blauwe Bureau Lade kun je op een speelse manier opruimen. Verzamel al je kleinere LEGO stukjes en speeltjes en bewaar ze veilig in deze handige opbergoplossing. Voorkom dat je overal losse stukjes hebt slingeren en geef je kamer een opgeruimd en georganiseerd gevoel.



Niet alleen is deze LEGO bureau lade praktisch, maar hij ziet er ook nog eens cool uit! Met zijn felblauwe kleur zal deze lade zeker een leuke touch toevoegen aan elke kamer. Je kunt hem zelfs meenemen naar je werkplek en je bureau er netjes mee houden.



Deze LEGO Iconische 4-Noppen Blauwe Bureau Lade is speciaal ontworpen voor jongeren en volwassenen die dol zijn op LEGO. Het is niet alleen een functioneel opbergmeubel, maar ook een cool verzamelitem. Verzamel alle kleurrijke LEGO bureau lades en maak van je kamer een LEGO paradijs!



Met zijn 4 noppen kun je gemakkelijk deze lade stapelen met andere LEGO bureau lades. Zo kun je je eigen unieke opbergoplossing creëren die past bij jouw stijl. Stapel ze op elkaar, mix en match de kleuren en maak van opruimen een leuke bouwervaring.



Of je nu een fanatieke LEGO bouwer bent of gewoon een liefhebber van speelsheid en creativiteit, deze LEGO bureau lade is een must-have accessoire. Het is niet alleen een praktische opbergoplossing, maar ook een manier om je liefde voor LEGO te laten zien en uit te dragen.



Dus waar wacht je nog op? Verfraai je kamer, breng wat kleur in je kantoor of geef een LEGO touch aan elke kamer met deze LEGO Iconische 4-Noppen Blauwe Bureau Lade. Het is het perfecte cadeau voor jezelf of voor een LEGO liefhebber in je leven. Bestel nu en maak je klaar om op te ruimen en te bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40565

Werkplaats van de Kerstman

foto van lego set5008319

Gift with purchase

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.