Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO White, Black and Gray Wall Hanger Set 5005893

Hang je kleding en spullen op in LEGO-stijl met deze set van drie wandhaken. Ze zien eruit als LEGO noppen en zijn zowel decoratief als praktisch. De haken zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig te monteren. Ideaal voor kinderkamers en LEGO-liefhebbers van alle leeftijden. Bestel nu en voeg deze unieke accessoires toe aan je LEGO-collectie!

Waar is LEGO White, Black and Gray Wall Hanger Set 5005893 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005893
lego insiders punten icoon
78
punten

Maak het ophangen van kleding en andere bezittingen een leuke taak voor LEGO® fans met deze Iconische 5005893 Wit, Zwart en Grijs Wandhaakset! Wat eruitziet als 3 reusachtige LEGO noppen zijn eigenlijk 3 wandhaken, zodat kinderen hun badjas, tas, jas of iets anders op authentieke LEGO-stijl kunnen ophangen. Visueel aantrekkelijk maar ook veilig en praktisch, ze zijn een geweldige decoratie voor elke kinderkamer.



Altijd al willen weten hoe het voelt om een minifiguur te zijn? Met deze LEGO wandhaken komt die droom tot leven! Je kamer zal transformeren tot een ware LEGO-wereld vol avonturen. Maar deze wandhaken zijn niet alleen fantastisch om naar te kijken, ze zijn ook superhandig. Nooit meer je favoriete jas of tas kwijtraken, want nu kun je ze moeiteloos ophangen aan deze stoere LEGO noppen.



Deze wandhaken zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een stevige constructie. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en zijn bestand tegen het gewicht van jassen, tassen en andere spullen. Daarnaast zijn ze eenvoudig te monteren, zodat je ze direct kunt gebruiken. Met hun strakke witte, zwarte en grijze kleuren passen ze perfect bij elke kamerinrichting.



Maar deze legendarische LEGO wandhaken zijn meer dan alleen praktische hulpmiddelen. Ze zijn ook een geweldige manier om je passie voor LEGO te tonen aan je vrienden en familie. Stel je voor hoe ze zullen opkijken wanneer ze deze iconische LEGO noppen aan jouw muur zien hangen! Het zal zeker een gespreksonderwerp worden en je kunt al je LEGO-avonturen met trots delen.



Deze wandhaken zijn geschikt voor jong en oud, dus zowel kinderen als volwassenen kunnen ervan genieten. Het maakt niet uit of je een doorgewinterde LEGO-bouwer bent of net begint met je LEGO-collectie, deze wandhaken zullen een geweldige aanvulling zijn op je kamer. Hang ze aan de muur naast je LEGO-creaties en je hebt je eigen LEGO-expositie in huis!



Met het unieke LEGO setnummer 5005893 weet je zeker dat je een exclusief product bezit. Deze wandhaken zijn zeldzaam en moeilijk te vinden, wat ze extra speciaal maakt. Als echte LEGO-liefhebber mag je deze kans niet missen om een stukje LEGO-geschiedenis in handen te krijgen. Start je LEGO-verzameling vandaag nog en voeg deze unieke wandhaken toe aan je collectie!



Breng een beetje LEGO-magie in je leven met deze fantastische wandhaken. Gebruik ze om je kamer op te vrolijken, je spullen georganiseerd te houden en je liefde voor LEGO te tonen. Bestel vandaag nog jouw LEGO Iconic 5005893 Wit, Zwart en Grijs Wandhaakset en beleef eindeloos plezier met deze unieke LEGO-accessoires!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set30651

Zwerkbal™ training

foto van lego set854037

Christmas Ornament Santa

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.