Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Christmas Ornament Santa 854037

Vier de feestdagen met de schattige LEGO Iconic Kerst Ornament Santa (854037). Deze bouwbare kerstbal bevat een Kerstman, kerstboom en cadeautjes. Voeg een vleugje LEGO charme toe aan je kerstversieringen en personaliseer de kerstbal naar wens. Het is een geweldig cadeau voor kinderen en LEGO fans. Bestel nu en geniet van bouwplezier en creativiteit tijdens de kerstperiode.

Waar is LEGO Christmas Ornament Santa 854037 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
44
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
854037
lego insiders punten icoon
42
punten

Ho ho ho! Vier de feestdagen met deze schattige, bouwbare LEGO® Iconic Kerst Ornament Santa (854037). Een geweldig cadeautje voor kinderen en leuk voor LEGO fans van alle leeftijden. Het bevat een met LEGO steentjes gebouwde Kerstman, een kerstboom met decoratieve elementen en cadeautjes. Plaats dit vrolijke feesttafereel binnenin de transparante plastic kerstbal met de rode strik, en voeg een vleugje LEGO charme toe aan de kerstversieringen in ieder huis.

Deze LEGO set is niet alleen een geweldige toevoeging aan je kerstboom, maar ook een speels en stijlvol object dat je kunt ophangen in je slaapkamer, aan de deurklink of waar dan ook in huis. Bouw de schattige Kerstman zelf met behulp van de bijgeleverde steentjes en breng de feestelijke sfeer naar een hoger niveau.

Laat je creativiteit de vrije loop en personaliseer deze kerstbal met extra LEGO stenen, linten of glitter om een uniek en persoonlijk tintje toe te voegen aan je kerstversieringen. Met LEGO is alles mogelijk!

De LEGO Iconic Christmas Ornament Santa is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassen fans die graag in de kerstsfeer willen komen. Het is een geweldig cadeau voor vrienden, familie of zelfs voor jezelf! Breng de feestelijke vreugde in huis en geniet van het bouwen en decoreren samen met je dierbaren.

Met deze LEGO set hoef je je nooit meer te vervelen tijdens de kerstvakantie. Bouw de Kerstman in elkaar terwijl je geniet van een warme kop chocolademelk en luister naar je favoriete kerstmuziek. Of maak er een gezellige activiteit van tijdens een familieavond en creëer mooie herinneringen samen met je geliefden.

Deze LEGO set bevat een bouwbare kerstboom, cadeautjes en een vrolijke Kerstman die klaar staat om cadeautjes uit te delen. Het is een geweldige manier om de kersttradities in ere te houden en tegelijkertijd te genieten van het bouwen en spelen met LEGO.

Dankzij het transparante ontwerp van de kerstbal kun je het prachtige kersttafereel vanuit alle hoeken bewonderen. De kerstboom is versierd met kleurrijke LEGO stenen en de Kerstman zwaait vrolijk naar iedereen die langskomt. Een echt pronkstuk voor in de kerstboom!

De LEGO Iconic Christmas Ornament Santa is niet alleen een leuke kerstversiering, maar ook een geweldig verzamelobject voor LEGO fans. Met het unieke setnummer 854037 is het een waardevolle aanvulling op je LEGO collectie. Breid je verzameling uit en geniet van de vele mogelijkheden die LEGO biedt.

Of je nu een LEGO enthousiasteling bent of gewoon op zoek bent naar een unieke kerstversiering, deze LEGO set is een absolute must-have. Creëer een magische en speelse sfeer in huis tijdens de feestdagen en laat iedereen genieten van de charme van LEGO.

Bestel deze LEGO set vandaag nog en beleef een kerst vol bouwplezier en creativiteit. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek de eindeloze mogelijkheden van LEGO. Maak van deze feestdagen een onvergetelijke tijd met de LEGO Iconic Christmas Ornament Santa!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:54

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006259

LEGO® opberghoofd - klein (meisje)

foto van lego set853914

London Bus Magnet Build

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.