Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Illustration Wooden Toy Elephant 5005997

Ontdek de exclusieve LEGO Originals kunstafdrukken, verkrijgbaar voor VIP-leden. Deze prachtige prints zijn perfect om in te lijsten en elke kamer op te fleuren. Bij aankoop ontvang je een promotiecode voor extra LEGO-plezier. Of je nu een langdurige LEGO-fan bent of nieuw in de wereld van LEGO, deze art prints zijn een must-have voor elke verzamelaar. Word vandaag nog een VIP-lid en geniet van de creativiteit van LEGO Originals. Bezoek de website voor meer informatie en voorwaarden.

Waar is LEGO Illustration Wooden Toy Elephant 5005997 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005997
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben je klaar om de magie van LEGO in een geheel nieuw licht te zien? Maak kennis met LEGO Originals, een exclusieve collectie kunstafdrukken die rechtstreeks uit de LEGO-archieven komen. We hebben ons verdiept in technische tekeningen die nog nooit eerder zijn vertoond en ze omgetoverd tot prachtige kunstwerken die perfect zijn om in te lijsten en aan de wereld te laten zien. En het beste van alles? Deze prints zijn exclusief beschikbaar voor VIP-leden zoals jij!

Met afmetingen van 25,5 x 31,6 cm (10,03 x 12,44 inch) zijn onze LEGO Originals art prints de perfecte decoratie voor elke kamer in huis. Of je nu een geweldige manier zoekt om je slaapkamer op te fleuren, je woonkamer een speelse twist te geven of je kantoor een vleugje creativiteit te geven, deze kunstafdrukken zijn precies wat je nodig hebt. Ze zijn een mix van nostalgie en innovatie, waardoor ze zowel jongeren als volwassenen aanspreken.

En we hebben nog meer geweldig nieuws voor je: bij aankoop van een LEGO Originals art print ontvang je een promotiecode die je kunt inwisselen bij je volgende aankoop op LEGO.com. Je krijgt niet alleen een uniek en exclusief kunstwerk, maar je kunt ook nog eens profiteren van extra LEGO-plezier. Let op, er kunnen verzendkosten van toepassing zijn.

Of je nu een LEGO-fan bent die al sinds zijn kindertijd aan het bouwen is of iemand die net kennismaakt met de magie van LEGO, deze LEGO Originals art prints zijn een must-have voor elke verzamelaar. Elke print vertelt zijn eigen verhaal en brengt je terug naar de tijd dat je voor het eerst met LEGO speelde. Het is een eerbetoon aan de eindeloze mogelijkheden van LEGO en de creativiteit die het inspireert.

Dus waar wacht je nog op? Ga direct naar LEGO.com en word een VIP-lid om toegang te krijgen tot deze exclusieve LEGO Originals art prints. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je de technische tekeningen bewondert en bedenk welke verhalen erachter schuilen. En vergeet niet om je unieke promotiecode te gebruiken bij je volgende aankoop, zodat je nog meer kunt genieten van het plezier van LEGO.

Wil je meer informatie over het VIP-programma en de voorwaarden? Bezoek dan onze website op https://shop-accept-ff.webqa.lego.com/en-GB/vip/terms. Hier vind je alle details die je nodig hebt om het meeste uit je VIP-lidmaatschap te halen en te profiteren van de vele voordelen.

Dus waar wacht je nog op? Word vandaag nog een VIP-lid en ontdek de wereld van LEGO Originals. Maak van je huis een speelparadijs en geniet van de schoonheid van LEGO-kunst in al zijn glorie. Doe mee met de LEGO-revolutie en laat je creativiteit de vrije loop met LEGO Originals!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40359

LEGO® Store fotolijstje

foto van lego set40491

Jaar van de Tijger

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.