Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Technical Drawing Wooden Duck 1958 5005999

Ontdek zeldzame en exclusieve LEGO Originals kunstafdrukken, verkrijgbaar voor VIP-leden. Deze unieke afdrukken tonen technische tekeningen van LEGO-sets en kunnen perfect worden ingelijst. Bij aankoop ontvang je een promotiecode voor je volgende aankoop op LEGO.com. Deze kunstwerken zijn een artistieke toevoeging aan je LEGO-collectie en zijn verkrijgbaar in een handzaam formaat van 25,5 x 31,6 cm. Koop nu en maak je LEGO-ervaring compleet!

Waar is LEGO Technical Drawing Wooden Duck 1958 5005999 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005999
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben je een echte LEGO-fan? Dan hebben we iets heel speciaals voor jou! We hebben namelijk een duik genomen in het LEGO-archief en daar een aantal technische tekeningen gevonden die nog nooit eerder zijn gezien. En raad eens? We hebben ze omgetoverd tot LEGO Originals kunstafdrukken!

Deze exclusieve kunstafdrukken zijn alleen verkrijgbaar voor VIP-leden en zijn perfect om in te lijsten en aan de wereld te laten zien. Met afmetingen van 25,5 x 31,6 cm (10,03 x 12,44 inch) passen ze overal perfect.

En alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je ook een promotiecode bij deze aankoop. Deze code kun je inwisselen bij je volgende aankoop op LEGO.com. Let op, er kunnen verzendkosten van toepassing zijn.

Wil je meer informatie? Bezoek dan de volgende link: [https://shop-accept-ff.webqa.lego.com/en-GB/vip/terms](https://shop-accept-ff.webqa.lego.com/en-GB/vip/terms)

Als LEGO-fan wil je natuurlijk altijd de nieuwste en meest exclusieve items hebben. Met deze LEGO Originals kunstafdrukken geef je je LEGO-collectie een unieke en artistieke touch. Het zijn ware pronkstukken die je trots kunt ophangen in je kamer, op kantoor of waar je maar wilt.

De technische tekeningen die we hebben gevonden zijn echte pareltjes. Ze laten je de achterkant zien van het ontwerpproces van LEGO-sets. Het zijn ware kunstwerken op zich, gemaakt door de briljante LEGO-ontwerpers uit het verleden.

Als VIP-lid krijg je de kans om een stukje LEGO-geschiedenis in handen te krijgen. Deze LEGO Originals kunstafdrukken zijn namelijk exclusief voor jou beschikbaar. Het is alsof je een uniek kunstwerk bezit dat alleen jij kunt bewonderen.

De afmetingen van 25,5 x 31,6 cm (10,03 x 12,44 inch) maken de kunstafdrukken perfect om op te hangen aan elke muur. Of je nu een kleine kamer hebt of een grote woonkamer, ze zullen zeker de aandacht trekken van iedereen die binnenkomt.

En vergeet niet, bij deze aankoop ontvang je ook een speciale promotiecode. Deze code kun je gebruiken bij je volgende aankoop op LEGO.com. Dit is de perfecte kans om je LEGO-collectie uit te breiden met nog meer geweldige sets.

We weten dat verzendkosten soms een domper kunnen zijn, maar we willen ervoor zorgen dat je deze unieke LEGO Originals kunstafdrukken in handen krijgt. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat je je promotiecode kunt gebruiken om deze kosten te verminderen. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken en kun je volop genieten van je nieuwe LEGO-aanwinst.

Dus waar wacht je nog op? Als VIP-lid heb je nu de kans om je LEGO-collectie naar een hoger niveau te tillen met deze exclusieve LEGO Originals kunstafdrukken. Breng de kunstenaar in jezelf naar boven en maak je kamer uniek met deze prachtige en nooit eerder vertoonde LEGO-creaties.

Ga naar de volgende link voor meer informatie en om je exemplaar te bestellen: [https://shop-accept-ff.webqa.lego.com/en-GB/vip/terms](https://shop-accept-ff.webqa.lego.com/en-GB/vip/terms)

Mis deze unieke kans niet en word vandaag nog een VIP-lid om toegang te krijgen tot deze exclusieve LEGO Originals kunstafdrukken. Laat je creativiteit de vrije loop en beleef eindeloos bouwplezier met LEGO!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set31139

Knus huis

foto van lego set5006017

Exclusieve LEGO® broodtrommel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.