Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Eerste druk van het Britse patent, 1968 5006004

Ontdek exclusieve LEGO Originals kunstafdrukken met nooit eerder vertoonde technische tekeningen. Speciaal voor VIP-leden, deze prints zijn perfect om in te lijsten en je huis te decoreren. Bij aankoop van deze set ontvang je ook een promotiecode voor extra voordeel bij je volgende LEGO.com aankoop. Mis deze kans niet om een uniek stukje LEGO-geschiedenis in handen te krijgen! Bezoek de website voor meer informatie en om je bestelling te plaatsen.

Waar is LEGO Eerste druk van het Britse patent, 1968 5006004 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006004
lego insiders punten icoon
75
punten

We hebben diep in de LEGO-archieven gegraven om een aantal nooit eerder geziene technische tekeningen te produceren en deze om te zetten in LEGO Originals kunstafdrukken. Deze zijn exclusief voor VIP-leden en zijn ideaal om in te lijsten en aan de wereld te laten zien. Afmetingen: 25,5 x 31,6CM (10,03 x 12,44 inch).

Bij aankoop van deze LEGO-set krijg je een promotiecode. Deze code is inwisselbaar bij je volgende aankoop op LEGO.com. Mogelijk gelden er verzendkosten.

Duik in de archieven van LEGO met deze exclusieve LEGO Originals art prints! Bewonder de nooit eerder vertoonde technische tekeningen en breng ze tot leven in je eigen huis. Deze prachtige kunstafdrukken zijn speciaal gemaakt voor VIP-leden en zullen zeker de aandacht trekken van jongeren en volwassenen.

Met afmetingen van 25,5 x 31,6CM zijn deze kunstwerken van LEGO perfect geschikt om in te lijsten en op te hangen aan de muur. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een unieke sfeer in elke kamer van je huis.

Als VIP-lid ontvang je niet alleen deze exclusieve LEGO Originals art prints, maar ook een speciale promotiecode. Met deze code kun je bij je volgende aankoop op LEGO.com profiteren van extra voordelen. Of je nu op zoek bent naar nieuwe LEGO-sets, accessoires of merchandise, met deze promotiecode bespaar je geld en kun je nog meer LEGO-plezier beleven.

Het bestellen van deze unieke LEGO Originals art prints is eenvoudig. Voeg de set toe aan je winkelwagen en gebruik bij het afrekenen de speciale promotiecode. Zodra je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je een bevestiging per e-mail en wordt je binnenkort een prachtig pakketje met de LEGO Originals art prints thuisbezorgd.

Houd er rekening mee dat er mogelijk verzendkosten van toepassing zijn op je bestelling. Voor meer informatie over verzendkosten en levering kun je terecht op onze website. Daar vind je ook de algemene voorwaarden voor VIP-leden, zodat je altijd op de hoogte blijft van de nieuwste aanbiedingen en voordelen.

Laat je creativiteit de vrije loop en geef je huis een unieke LEGO-touch met de LEGO Originals art prints. Deze exclusieve kunstwerken zijn niet alleen een blikvanger voor jongeren, maar zullen ook volwassenen inspireren en verwonderen.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog je set LEGO Originals art prints! Als VIP-lid profiteer je van exclusieve voordelen en krijg je de kans om iets bijzonders toe te voegen aan je LEGO-collectie. Vergeet niet de speciale promotiecode te gebruiken tijdens het afrekenen, zodat je kunt genieten van extra korting op je volgende aankoop.

Bezoek onze website voor meer informatie over LEGO Originals art prints en om je bestelling te plaatsen. Wees er snel bij, want deze exclusieve sets zijn slechts beperkt verkrijgbaar. Mis deze kans niet om een stukje LEGO-geschiedenis in handen te krijgen en je liefde voor LEGO aan de wereld te tonen!

Voor meer informatie over de algemene voorwaarden voor VIP-leden en andere LEGO-voordelen, bezoek onze website via de onderstaande link: [https://www.lego.com/vip/terms/](https://www.lego.com/vip/terms/)

Laatste update: 2023-12-29 09:43:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40644

Piñata

foto van lego set5007203

LEGO CITY PAIR GAME

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.