Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Opbergsteen met 8 noppen en 2 lades – lichtpaars 5006134

De LEGO® Opbergsteen met 8 noppen en 2 lades is de ideale oplossing om je kamer opgeruimd te houden. Gemaakt van duurzaam kunststof, biedt deze opbergdoos voldoende ruimte voor al je speelgoed en andere kleine spulletjes. De opbergstenen kunnen gestapeld worden, waardoor je je eigen opbergoplossing kunt creëren. Kies uit verschillende kleuren voor een persoonlijke touch. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en LEGO fans van alle leeftijden.

Waar is LEGO Opbergsteen met 8 noppen en 2 lades – lichtpaars 5006134 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006134
lego insiders punten icoon
375
punten

Houd je kamer opgeruimd met de LEGO® Opbergsteen!

Ben jij ook altijd op zoek naar een handige en stijlvolle manier om je speelgoed, LEGO stenen en andere kleine spulletjes op te bergen? Dan is de LEGO® Opbergsteen met 8 noppen en 2 lades echt iets voor jou! Met deze coole opbergdoos houd je je kamer netjes én geef je het een vrolijke touch.

Deze opbergsteen is gemaakt van duurzaam kunststof en heeft twee lades waarin je al je speelgoed, LEGO stenen, toiletartikelen, kantoorbenodigdheden en andere kleine spulletjes kunt opbergen. Zo kun je eenvoudig je kamer opgeruimd houden en vind je altijd snel wat je zoekt. En omdat de opbergstenen op elkaar gestapeld kunnen worden, kun je je verzameling uitbreiden en je eigen opbergoplossing creëren.

De LEGO® Opbergsteen is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus je kunt zelf kiezen welke het beste bij jouw kamer of huis past. Zo kun je je kamer helemaal naar je eigen smaak en stijl inrichten. Ga voor een vrolijke mix van kleuren of kies juist voor één kleur voor een strakke en minimalistische uitstraling.

Let wel op dat je de lades altijd op een vlakke ondergrond opent om te voorkomen dat de opbergsteen omvalt. De lades kunnen anders kantelen en eruit vallen, en dat zou zonde zijn van je opgeruimde kamer. Dus zorg ervoor dat je altijd een stevige ondergrond hebt voordat je de lades opent.

De LEGO® Opbergsteen is niet alleen praktisch, maar ook een geweldig cadeau voor LEGO fans. Of het nu voor een verjaardag is of voor de feestdagen, dit cadeau zal zeker in de smaak vallen bij kinderen vanaf 3 jaar en LEGO fans van alle leeftijden. Laat je vrienden en familie versteld staan met dit originele en handige cadeau.

De afmetingen van de opbergsteen zijn ongeveer 18 cm hoog, 50 cm breed en 25 cm diep. Hierdoor biedt hij genoeg ruimte om al je spulletjes op te bergen, maar neemt hij niet teveel plek in beslag in je kamer. De opbergsteen is gemaakt van duurzaam polypropyleen (kunststof), wat ervoor zorgt dat hij lang meegaat en tegen een stootje kan. Bovendien bevat hij geen BPA en ftalaten en is er geen pvc gebruikt, dus je kunt met een gerust hart je spulletjes opbergen.

Dus wil jij je kamer netjes houden en tegelijkertijd een vrolijke touch geven? Kies dan voor de LEGO® Opbergsteen met 8 noppen en 2 lades. Deze praktische en stijlvolle opbergoplossing is ideaal voor het opbergen van al je speelgoed, LEGO stenen, toiletartikelen, kantoorbenodigdheden en andere kleine spulletjes. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en LEGO fans van alle leeftijden. Bestel hem nu en geniet van een opgeruimde kamer in stijl!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005112

LEGO® puntenslijpers

foto van lego set5007715

BLACK PANTHER POSTER LTD VIP

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.