Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bureaulade met 4 noppen – blauw 5006141

De LEGO set 5006141 is de perfecte opbergoplossing. Deze vierkante lade in de vorm van een LEGO steen is functioneel en ziet er fantastisch uit. Hij kan gemakkelijk gestapeld worden en is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Met zijn handige afmetingen past hij perfect op elk bureau of plank. Bestel nu en geniet van een opgeruimde en stijlvolle omgeving!

Waar is LEGO Bureaulade met 4 noppen – blauw 5006141 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006141
lego insiders punten icoon
120
punten

Op zoek naar de perfecte opberger die er ook nog eens supercool uitziet? Zoek niet verder, want LEGO heeft dé oplossing voor jou! Maak kennis met de geweldige LEGO set 5006141 - de ultieme opbergoplossing voor jong en oud.

Deze vierkante lade in de vorm van een 2x2 LEGO steen is niet alleen functioneel, maar ziet er ook nog eens fantastisch uit. Hij staat perfect op elk bureau en past moeiteloos op elke plank, zodat je al je spulletjes gemakkelijk en georganiseerd kunt opbergen. Of je nu op kantoor bent, in je kinderkamer, in de badkamer of simpelweg op zoek bent naar een opgeruimde plek - deze LEGO lade is de ideale oplossing.

Het beste van deze lade is dat je hem helemaal naar eigen wens kunt aanpassen. Dankzij de 4 grote noppen op de bovenkant kun je een kleurrijk opbergsysteem op maat bouwen, dat altijd kan worden aangepast aan jouw opslagbehoeften. Stapel de lades eenvoudig op elkaar en creëer je eigen flexibele opbergsysteem. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Maar dit is niet zomaar een lade. Deze LEGO set heeft nog veel meer te bieden. Laten we eens kijken naar enkele geweldige kenmerken:

Veelzijdig en functioneel - Deze duurzame, stapelbare LEGO lade is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is super eenvoudig schoon te maken. Hij is ideaal voor het opbergen van allerlei spulletjes, of het nu gaat om pennen, paperclips, make-up, sieraden, of zelfs kleine LEGO blokjes. Met deze lade heb je al je benodigdheden binnen handbereik. Nooit meer zoeken naar die ene belangrijke pen!

Stapelbaar als LEGO stenen - De 4 grote LEGO noppen op de bovenkant van de lade maken het mogelijk om deze gemakkelijk op andere lades te stapelen. Creëer je eigen unieke opbergopstelling door meerdere lades op elkaar te stapelen. Zo heb je altijd voldoende ruimte en kun je je opbergsysteem aanpassen aan je veranderende behoeften. Het ziet er niet alleen geweldig uit, maar het is ook nog eens super praktisch.

Handige afmetingen - Elke lade is ongeveer 11 cm hoog, 15 cm breed en 15 cm diep. Deze compacte afmetingen maken hem perfect voor elk bureau, plank of kast. Hij past moeiteloos in elke ruimte, of het nu een kleine kinderkamer is of een druk kantoor. De lade is ruim genoeg om al je spulletjes netjes op te bergen, maar neemt niet te veel ruimte in beslag. Hij is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol!

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw LEGO set 5006141 en maak komaf met de rommel! Deze opbergoplossing is niet alleen perfect voor jongeren, maar ook voor volwassenen. Het is een geweldige manier om jezelf te organiseren en je ruimte op te fleuren. Met LEGO is opruimen nog nooit zo leuk geweest!

Ga voor de ultieme opbergervaring - kies LEGO set 5006141. Bestel nu en geniet van een opgeruimde en stijlvolle omgeving. Met deze lade ziet alles er netjes uit en heb je al je spulletjes binnen handbereik. Geen rommel meer, alleen maar plezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70424

Spookexpress

foto van lego set5005665

License to build

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.