Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bureaulade met 8 noppen – rood 5006142

De LEGO® Desk Drawer 8 is een rechthoekige opbergoplossing in de vorm van een gigantische 2x4 LEGO® steen. Met vrolijke kleuren en noppen, perfect om spulletjes op te bergen op school of thuis. Stapelbaar voor een persoonlijk en uniek opbergsysteem. Duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en ruimtebesparend. De ideale oplossing voor jong en oud om spullen georganiseerd op te bergen. Bestel nu voor een opgeruimd bureau.

Waar is LEGO Bureaulade met 8 noppen – rood 5006142 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006142
lego insiders punten icoon
187
punten

Deze geweldige LEGO® Desk Drawer 8 is niet zomaar een lade, maar een supercoole rechthoekige opbergoplossing die eruitziet als een gigantische 2x4 LEGO® steen! Met zijn vrolijke kleuren en leuke noppen is deze lade perfect voor jongeren en volwassenen die op zoek zijn naar een handige en leuke manier om hun spulletjes op te bergen.

Of je nu naar school gaat en wat extra opbergruimte nodig hebt voor je pennen, potloden en andere schoolbenodigdheden, of dat je je bureau thuis wilt organiseren met een persoonlijk tintje, deze LEGO® Desk Drawer 8 is de ideale keuze! Hij staat netjes op elk bureau en past perfect op elke plank, zodat je altijd een opgeruimde en georganiseerde werkplek hebt.

Maar de mogelijkheden zijn eindeloos! Deze lade is niet alleen geschikt voor op kantoor, maar is ook ideaal voor in een kinderkamer, de badkamer of eigenlijk elke plek die er netjes uit moet zien. Of je nu je LEGO-stenen, make-up, sieraden, elektronica-accessoires of andere kleine spulletjes wilt opbergen, deze lade biedt meer dan genoeg ruimte.

Het mooie van deze LEGO® Desk Drawer 8 is dat je er een kleurrijk opbergsysteem op maat van kunt maken. Dankzij de 8 grote noppen op de bovenkant kun je eenvoudig meerdere lades op elkaar stapelen en zo een persoonlijk en uniek opbergsysteem bouwen dat past bij jouw stijl en opslagbehoeften. Of je nu kiest voor een regenboog van kleuren of juist voor een strakke en minimalistische uitstraling, met deze lade kun je alle kanten op.

Daarnaast is deze LEGO® Desk Drawer 8 ontzettend veelzijdig en functioneel. Hij is gemaakt van duurzaam kunststof en is eenvoudig schoon te maken. Dus zelfs als er een keer een pen lekt of je knoeit met je make-up, is dat geen probleem. Je veegt het zo schoon en je lade ziet er weer als nieuw uit.

En laten we het nog even hebben over de afmetingen. Elke lade is ongeveer 11 cm hoog, 31 cm breed en 15 cm diep. Dat betekent dat je genoeg ruimte hebt om al je spulletjes op te bergen, zonder dat het te veel ruimte inneemt op je bureau of plank. Deze lade is groots in opbergruimte en stijl!

Kortom, de LEGO® Desk Drawer 8 is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een leuke en handige manier om spulletjes op te bergen. Of je nu een jongere bent die zijn speelgoedstukken netjes wil opbergen of een volwassene die zijn werkplek georganiseerd wil houden, deze lade is voor jou. Laat je creativiteit de vrije loop en bouw jouw eigen opbergsysteem met deze geweldige LEGO® Desk Drawer 8! Bestel hem nu en zorg ervoor dat jouw bureau er altijd tip-top uitziet.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set79116

Big Rig Sneeuwontsnapping

foto van lego set5007111

Wooden Desk Drawer 8 – Light Oak

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.