Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Big Rig Sneeuwontsnapping 79116

Met de LEGO set 79116 Big Rig Sneeuwontsnapping kunnen de Turtles April helpen ontsnappen aan de slechteriken.
Raas ervandoor in de Big Rig Truck terwijl je de handlangers bestrijdt en slijmvaten op het pad gooit.
Ontdek het mobiele laboratorium van de slechteriken en ontrafel hun plannen.
Deze set bevat 6 minifiguren en is perfect voor fans van de Turtles.
Bestel nu en begin je eigen avontuur!

Waar is LEGO Big Rig Sneeuwontsnapping 79116 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
743
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
79116
lego insiders punten icoon
0
punten

Maak je klaar voor een spannende reddingsmissie met de LEGO set 79116 Big Rig Sneeuwontsnapping! De Turtles schieten April te hulp en ontsnappen in de Big Rig Truck van de slechteriken. Maar, Karai en de handlangers zitten de helden op de hielen met hun superstrakke zwarte SUV. Er is geen tijd te verliezen!

Raas ervandoor terwijl April zich vasthoudt aan de zijkant van de bestuurderscabine. Grijp je wapens en versla een van de handlangers op het dak dankzij Turtle Power! Maar, wees voorzichtig. Je moet uitwijken voor de raketten van de SUV en slijmvaten op het pad van de slechteriken gooien om ze te vertragen.

Wanneer je de handlangers hebt ontweken, kan je de zijkanten en het dak van de Big Rig openen om het geweldige mobiele laboratorium te bekijken! Het is gevuld met experimentele machines, computers, kasten met flessen voor vloeistoffen, spuiten en meer. Wat zal je ontdekken dat de slechteriken van plan zijn?

De set bevat 6 minifiguren met elk hun eigen wapens en accessoire: April O’Neil, Raphael, Leonardo, Karai en 2 handlangers. De Big Rig truck heeft een afneembare bestuurderscabine met afneembaar dak, afneembaar mobiel laboratorium, zijdeuren en dak die openen en sluiten, 5 slijmvaten en meer. De SUV heeft een afneembaar dak en verborgen raketten. De set bevat ook een mobiele telefoon voor April.

Help April zich vast te houden aan de zijkant van de cabine en raas ervandoor! Laat de Turtles vechten tegen de handlangers op het dak van de rijdende Big Rig. Open de zijkanten van de truck om het coole, hi-tech laboratorium van de slechteriken te ontdekken. Vouw de schieter van de SUV uit en vuur raketten af. Laad de slijmvaten en kiep ze op het pad van de slechteriken.

Deze LEGO set is perfect voor jongere en oudere fans van de Turtles en actie-avontuur. Met deze set kan je je favoriete scènes uit de serie naspelen en je eigen avonturen bedenken. De Big Rig truck is 8 cm hoog, 31 cm lang en 6 cm breed, terwijl de SUV 7 cm hoog, 15 cm lang en 7 cm breed is.

Bestel nu je LEGO set 79116 Big Rig Sneeuwontsnapping en start je eigen avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:16

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40237

LEGO® paaseierenjacht

foto van lego set5006007

Japanese Patent LEGO DUPLO Brick 1968

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.