Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ruimte-patch 5006148

Koop het LEGO Ideas Internationaal ruimtestation (21321) en ontvang een GRATIS ISS-herdenkingspatch. Deze exclusieve VIP-aanbieding is geldig van 01-02-2020 tot en met 09-02-2020, zolang de voorraad strekt. De patch heeft het logo van het ruimtestation en is een waardevolle toevoeging aan je LEGO collectie. VIP-lidmaatschap vereist.

Waar is LEGO Ruimte-patch 5006148 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006148
lego insiders punten icoon
52
punten

Ben jij een echte LEGO VIP? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Bij aankoop van het exclusieve, nieuwe Internationaal ruimtestation (21321) ontvang je een GRATIS ISS-herdenkingspatch! Wees er snel bij, want deze exclusieve VIP-aanbieding is geldig van 01-02-2020 tot en met 09-02-2020, of zolang de voorraad strekt. Deze patch is een echt collectorsitem en mag niet ontbreken in jouw LEGO collectie.

Het LEGO Ideas Internationaal ruimtestation (21321) is een indrukwekkende set met maar liefst 864 onderdelen. Bouw je eigen ruimtestation en beleef spannende avonturen in de ruimte! De set bevat onder andere een verstelbare arm waarmee je de Robotic Arm van het ruimtestation kunt bedienen, een NASA Space Shuttle met afneembare brandstoftank en boosterraketten, en een fysiek setje met 2 astronaut-minifiguren. Daarnaast bevat de set een displaystandaard en een informatieve naamplaatje, zodat je jouw ruimtestation trots kunt tonen aan al je vrienden en familie.

Met de exclusieve VIP-aanbieding van de LEGO® Internationaal ruimtestation-patch (5006148) kun jij laten zien dat jij onderdeel bent van de LEGO VIP-familie. Plak de patch op je favoriete kledingstuk, tas of rugzak en laat iedereen zien dat jij een echte LEGO fan bent. De patch heeft een stoer ontwerp met het logo van het Internationaal ruimtestation en is een geweldige toevoeging aan je verzameling.

Om in aanmerking te komen voor deze exclusieve VIP-aanbieding, moet je het LEGO Ideas Internationaal ruimtestation (21321) aanschaffen. Deze set is verkrijgbaar op LEGO.com, in LEGO Stores en telefonisch via de LEGO-catalogus. Bricks & Pieces-bestellingen zijn helaas niet geldig voor deze aanbieding. Let op: er geldt één set per huishouden, dus zorg ervoor dat je er op tijd bij bent!

Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere kortingen, aanbiedingen of geschenken en is niet geldig voor eerdere aankopen. Als je besluit om de in aanmerking komende LEGO-aankopen te retourneren voor een terugbetaling, moet je ook de gratis patch meesturen. Het totaalbedrag van je aankoop wordt berekend na het inwisselen van VIP-punten. Houd er rekening mee dat belastingen, extra verzendkosten en de waarde van gekochte cadeaubonnen niet worden meegerekend voor het totaalbedrag van je aankoop.

Vergeet niet dat deze exclusieve VIP-aanbieding alleen geldig is voor aankopen op LEGO.com, in LEGO Stores en telefonische bestellingen uit de LEGO-catalogus. LEGOLAND® parken, LEGOLAND Discovery Centres, LEGO Certified Stores en incidentele verkoopevenementen zijn uitgesloten van deze aanbieding. Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt en op = op!

De LEGO Groep behoudt zich het recht voor om deze aanbieding op elk gewenst moment zonder voorafgaande kennisgeving te annuleren of te wijzigen. Zorg er daarom voor dat je niet te lang wacht met het plaatsen van je bestelling. We willen natuurlijk niet dat je deze unieke kans misloopt!

Als je nog geen VIP-lid bent, is dit de perfecte gelegenheid om je aan te melden. Een VIP-lidmaatschap is namelijk vereist om gebruik te kunnen maken van deze exclusieve aanbieding. Als VIP geniet je van vele voordelen, zoals early access tot nieuwe sets, speciale aanbiedingen en punten sparen voor LEGO kortingen. Meld je dus snel aan en ontdek de voordelen van het LEGO VIP-lidmaatschap!

Wacht niet langer en haal nu het LEGO Ideas Internationaal ruimtestation (21321) in huis, zodat je kunt profiteren van deze exclusieve VIP-aanbieding. Bestel direct op LEGO.com, bezoek een van onze LEGO Stores of plaats een telefonische bestelling uit de LEGO-catalogus. Vergeet niet dat deze aanbieding alleen geldig is van 01-02-2020 tot en met 09-02-2020, of zolang de voorraad strekt. Wees er snel bij, want op = op!

* Deze aanbieding is geldig van 01-02-2020 tot en met 09-02-2020, of zolang de voorraad strekt, voor VIP-aankopen op LEGO.com, in LEGO Stores en voor telefonische bestellingen uit de LEGO-catalogus. Aankoop van het LEGO Ideas Internationaal ruimtestation (21321) is vereist om in aanmerking te komen. Bricks & Pieces-bestellingen zijn niet geldig voor deze aanbieding. Eén set per huishouden. Deze aanbieding kan niet worden toegepast op eerdere aankopen of worden gecombineerd met andere kortingen, aanbiedingen of geschenken. Als de in aanmerking komende LEGO-aankopen worden geretourneerd voor een terugbetaling, moet ook het cadeau samen met de in aanmerking komende LEGO-aankopen naar ons worden teruggestuurd. Het totaal van de aankoop wordt berekend na het inwisselen van VIP-punten. Eventuele belastingen, extra kosten voor verzending en de waarde van gekochte cadeaubonnen worden niet meegerekend voor het totaal van de aankoop. Het item kan niet worden gekocht of worden omgeruild of vervangen voor andere items of contant geld. De aanbiedingen zijn niet geldig in LEGOLAND® parken, LEGOLAND Discovery Centres, LEGO Certified Stores en bij incidentele verkoopevenementen. De LEGO Groep behoudt zich het recht voor om deze aanbieding op elk gewenst moment zonder voorafgaande kennisgeving te annuleren of te wijzigen. Een VIP-lidmaatschap is vereist.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006065

Brick Friday 2019'-minifiguur

foto van lego set5006174

Magneetset – rood

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.