Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Opbergsteen met 4 noppen en 1 lade – lichtpaars 5006173

Maak opruimen leuk met de gigantische LEGO opbergsteen. Deze praktische en duurzame opbergdoos biedt voldoende ruimte voor al je spullen. Je kunt eindeloos stapelen en combineren en zo je eigen opbergparadijs creëren. Bestel nu je eigen opbergsteen en ontdek hoeveel plezier opruimen kan zijn!

Waar is LEGO Opbergsteen met 4 noppen en 1 lade – lichtpaars 5006173 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006173
lego insiders punten icoon
240
punten

Laat het opruimen een feestje worden met deze geweldige LEGO® opbergsteen! Deze mega-opbergdoos is gemaakt van stevig en toch gemakkelijk schoon te maken kunststof en heeft zelfs een handige lade waar je al je speelgoed, LEGO stenen, toiletspullen, kantoorbenodigdheden en kleine spulletjes in kunt bewaren. Net als echte LEGO stenen kunnen deze opbergdozen op elkaar gestapeld worden en zijn ze verkrijgbaar in allerlei vrolijke kleuren, waardoor je elke kamer of kantoor kunt opfleuren. Let wel op: als je de stenen opstapelt, open de lades dan alleen op een vlakke ondergrond om te voorkomen dat de opbergsteen omvalt.

Waarom zou opruimen een saaie taak zijn als het ook leuk kan zijn? Met deze gigantische LEGO opbergsteen wordt opruimen een creatieve en speelse activiteit. Je kunt zelf bepalen waar je al je spulletjes opbergt en hoe je ze organiseert in deze handige opbergdoos. De verschillende kleuren zorgen ervoor dat je je eigen unieke opbergsysteem kunt creëren dat perfect past bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Deze opbergdoos is niet alleen praktisch, maar ook duurzaam. Hij is gemaakt van hoogwaardig kunststof dat gemakkelijk schoon te maken is en lang meegaat. Daarnaast is de opbergsteen ook nog eens een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen of de feestdagen. Kinderen vanaf 3 jaar en LEGO fans van alle leeftijden zullen dol zijn op deze opbergoplossing die perfect past bij hun LEGO collectie.

Met afmetingen van ongeveer 18 cm hoog, 24 cm breed en 24 cm diep biedt deze supergrote opbergsteen voldoende ruimte voor al je spullen. Of je nu je LEGO bouwwerken wilt opbergen, je bureau wilt organiseren of je make-up collectie wilt ordenen, deze opbergdoos heeft altijd de juiste oplossing voor jou. Bovendien is deze opbergsteen gemaakt van duurzaam polypropyleen (kunststof) en bevat hij geen schadelijke stoffen zoals BPA, ftalaten of pvc.

Maak opruimen niet alleen praktisch, maar ook leuk met de LEGO opbergsteen. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten bij het organiseren van je spullen en je kunt eindeloos blijven stapelen en combineren met andere opbergdozen. Creëer je eigen opbergparadijs in elke kamer of kantoor en geniet van een opgeruimde en vrolijke omgeving.

Bestel nu jouw eigen LEGO opbergsteen en maak opruimen leuk! Kies uit de verschillende kleuren en begin met het organiseren van je spulletjes op een speelse en creatieve manier. Deze opbergdoos is niet alleen perfect voor jongeren die van LEGO houden, maar ook voor volwassenen die een leuke en praktische oplossing zoeken voor het opbergen van hun spullen.

Met de LEGO opbergsteen wordt opruimen een avontuur. Laat je verbeelding de vrije loop en maak van het opruimen van je kamer, kantoor, badkamer of speelruimte een leuke en energieke bezigheid. Bestel nu jouw opbergsteen en ontdek hoeveel plezier opruimen kan zijn!

Disclaimer: LEGO, het LEGO logo en de LEGO opbergsteen zijn handelsmerken van de LEGO Groep. Dit product is geen officieel LEGO-product, maar is compatibel met LEGO stenen en andere LEGO producten. LEGO® is een geregistreerd handelsmerk van de LEGO Groep.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40713

Ansichtkaart van Japan

foto van lego set5006868

2-Stud Storage Brick – Black

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.