Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Magneetset – blauw 5006175

Trek de aandacht met deze LEGO magneetset! De set bevat twee magneten in de vorm van LEGO plaatjes, perfect voor het ophangen van tekeningen, ansichtkaarten en notities. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en ideaal cadeau voor LEGO fans van alle leeftijden. Voeg een LEGO-zweem toe aan je dagelijkse leven en bestel deze hoogwaardige en leuke magneten vandaag nog!

Waar is LEGO Magneetset – blauw 5006175 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006175
lego insiders punten icoon
60
punten

Trek de aandacht van iedereen met deze te gekke LEGO® magneetset! De set bestaat uit twee magneten in de vorm van een 1x1 ronde LEGO plaat en een 1x1 vierkante plaat. Deze magneetjes zijn niet alleen super handig, maar zien er ook nog eens geweldig uit. Gebruik ze om je tekeningen, ansichtkaarten, boodschappenlijstjes of belangrijke notities mee op te hangen. Deze magneten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren (los verkrijgbaar) en vormen het perfecte cadeautje voor alle LEGO fans van 3 jaar en ouder!

Met deze coole LEGO magneetset heb je altijd een stijlvolle manier om je spulletjes op te hangen. Ze zijn ontworpen met het klassieke LEGO ontwerp en zijn perfect om je kamer op te fleuren. Hang je favoriete tekeningen op of geef je bureau wat kleur met deze geweldige magneten in de vorm van LEGO plaatjes.

Deze magneetset is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassen LEGO liefhebbers. Het is een geweldig cadeau-idee voor een verjaardag, de feestdagen of gewoon zomaar. Creatieve kinderen en LEGO fans van alle leeftijden zullen dolblij zijn met deze unieke magneetjes.

De magneetjes zijn klein, maar opvallend. Ze hebben een breedte van ongeveer 4 cm en komen in diverse kleuren (apart verkrijgbaar). Hierdoor kun je je eigen verzameling samenstellen en ze mixen en matchen met je LEGO sets. Maak je koelkast, prikbord of whiteboard uniek met deze leuke en praktische magneten.

Met deze set voeg je een beetje LEGO-zweem toe aan je dagelijkse leven. Of je nu je kamer wilt opvrolijken, je tekeningen wilt showen aan je vrienden of gewoon je belangrijke notities wilt ordenen, deze magneten zijn er om te helpen. Ze zijn handig, stevig en vooral heel erg leuk!

Haal de LEGO magneetset vandaag nog in huis en maak van je ophangplek een ware eyecatcher. De magneten zijn van hoge kwaliteit en gaan lang mee. Je kunt keer op keer genieten van het plezier dat ze brengen en je creativiteit de vrije loop laten.

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu de LEGO magneetset en laat je verbeelding de vrije loop. Voor jong en oud, LEGO fans en iedereen die houdt van unieke en leuke spulletjes. Deze magneten zijn een absolute must-have voor iedereen die gek is op LEGO!

Hopelijk heb je nu genoeg informatie over deze te gekke LEGO magneetset. Als je nog vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen. Maar wees er snel bij, want deze populaire set vliegt de deur uit. Wacht dus niet langer en voeg deze geweldige magneten toe aan je collectie!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70791

Schedelstrijder

foto van lego set5007590

Gift with purchase

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.