Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Magneetset – geel 5006176

Met de LEGO magneetset 5006176 kun je op een leuke en speelse manier tekeningen, ansichtkaarten, boodschappenlijstjes en andere herinneringen ophangen. De magneten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en LEGO liefhebbers van alle leeftijden. Deze praktische en decoratieve magneten dragen bij aan een duurzame wereld. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de eindeloze mogelijkheden van LEGO!

Waar is LEGO Magneetset – geel 5006176 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006176
lego insiders punten icoon
60
punten

Breng iedereen in beweging met deze onweerstaanbare LEGO® magneetset! Deze set bestaat uit 2 magneten die de vorm hebben van een klassieke LEGO plaat: een ronde en een vierkante. Met deze superhandige en opvallende magneten kun je niet alleen je tekeningen en ansichtkaarten ophangen, maar ook boodschappenlijstjes en andere belangrijke herinneringen op een leuke en speelse manier presenteren.

Deze magneetset is verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren, zodat je kunt mixen en matchen en je eigen unieke stijl kunt creëren. Maak een kleurrijke collage op je koelkast of gebruik de magneten om je favoriete foto's en souvenirs op te hangen aan een magneetbord in je kamer. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Met een breedte van ongeveer 4 cm zijn deze magneten klein genoeg om overal mee naartoe te nemen. Of je nu thuis bent, op school, op je werk of onderweg, je kunt altijd je LEGO magneetset bij de hand hebben en je creativiteit de vrije loop laten.

Deze LEGO magneetset is niet alleen leuk voor kinderen vanaf 3 jaar, maar ook voor volwassen LEGO liefhebbers. Het is het perfecte cadeau-idee voor een verjaardag, de feestdagen of gewoon zomaar tussendoor. Of je nu een fanatieke bouwer bent die altijd op zoek is naar nieuwe LEGO sets, of gewoon een liefhebber bent van de klassieke LEGO stijl, deze magneetset zal zeker in de smaak vallen.

Maar dat is nog niet alles! Deze magneten zijn niet alleen praktisch en decoratief, maar ze zijn ook nog eens goed voor het milieu. De magneten zijn gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal, zodat je er lang plezier van kunt hebben. En omdat ze herbruikbaar zijn, hoef je geen extra afval te produceren. Zo kun je met een gerust hart genieten van je LEGO magneetset, wetende dat je bijdraagt aan een duurzame en milieuvriendelijke wereld.

Dus waar wacht je nog op? Haal nu je eigen LEGO magneetset in huis en laat je creativiteit de vrije loop! Verander je saaie koelkast in een kunstwerk, creëer je eigen unieke stijl en maak van elk moment een onvergetelijke herinnering. Of je nu jong of oud bent, deze LEGO magneetset biedt eindeloos speelplezier voor iedereen. Ontdek de kracht van LEGO en combineer functionaliteit met speelsheid in deze unieke magneetset. Ga ervoor en laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden van LEGO!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41165

Anna’s kano-expeditie

foto van lego set853905

Elephant Girl Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.