Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® doosje met notitieblaadjes 5006202

Het LEGO notitieblok is een super cool en functioneel notitieblok dat eruitziet als een stapel LEGO-stenen. Het bevat 224 notitieblaadjes in verschillende kleuren, waarvan de ene kant lijkt op een LEGO-bouwplaat en de andere kant ruimte biedt voor aantekeningen. Na gebruik kan het doosje worden omgetoverd tot een handige bewaardoos. Het notitieblok is compact genoeg om overal mee naartoe te nemen en kan worden gecombineerd met andere LEGO schrijfwaren. Ideaal voor LEGO-fans en creatievelingen. Bestel nu!

Waar is LEGO LEGO® doosje met notitieblaadjes 5006202 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006202
lego insiders punten icoon
97
punten

Maak je klaar om je creatieve ideeën op te schrijven, lijstjes te maken en zelfs berichtjes naar je vrienden te sturen met het super coole LEGO® notitieblok! Dit glanzende doosje lijkt precies op een stapel LEGO-stenen en bevat maar liefst 224 notitieblaadjes in allerlei kleuren. Aan de ene kant lijken de blaadjes op een echte LEGO bouwplaat, terwijl je aan de andere kant genoeg ruimte hebt om al je belangrijke aantekeningen op te schrijven. En als je alle blaadjes vol hebt geschreven, kan je dit stijlvolle doosje gebruiken om je favoriete spulletjes in te bewaren.

Het glanzende, gelamineerde kartonnen doosje is niet alleen super praktisch, het ziet er ook nog eens geweldig uit! Het lijkt net alsof je een echte LEGO-stapel in je handen hebt. En met 224 notitieblaadjes in verschillende kleuren, kan je eindeloos blijven schrijven, tekenen en creatief bezig zijn.

Wat dit notitieblok echt uniek maakt, is dat de blaadjes aan de ene kant op een LEGO-bouwplaat lijken. Dit betekent dat je je notities, ideeën en to-do lijstjes kunt ordenen en visualiseren op een manier die alleen LEGO kan bieden. En aan de andere kant van de blaadjes heb je meer dan genoeg ruimte om al je aantekeningen op te schrijven. Het beste van beide werelden!

En als je uiteindelijk al het papier hebt volgeschreven, hoef je je geen zorgen te maken. Dit coole doosje kan worden omgetoverd tot een handige bewaardoos. Het is perfect voor het opbergen van kleine spulletjes zoals pennen, gummetjes, paperclips en meer. Zo blijft je bureau altijd netjes en georganiseerd!

Of je nu een LEGO-fan bent of gewoon houdt van creatief bezig zijn, dit LEGO notitieblok is het perfecte cadeau. Het is niet alleen functioneel, maar ook nog eens ontzettend leuk om naar te kijken. Met een lengte van meer dan 12,5 cm, een breedte van 8 cm en een diepte van 4 cm, is het bovendien compact genoeg om overal mee naartoe te nemen.

Het LEGO notitieblok kan perfect worden gecombineerd met andere LEGO schrijfwaren, zoals pennen, potloden en linialen. Zo maak je van je bureau een LEGO-paradijs! En dankzij de iconische LEGO-stijl is het notitieblok geschikt voor zowel jongeren als volwassenen. Je bent nooit te oud om te spelen met LEGO!

Wil jij jouw creatieve geest de vrije loop laten gaan? Bestel dan nu het LEGO notitieblok en maak van iedere notitie een avontuur. Schrijf je ideeën op, maak lijstjes en stuur je vrienden een berichtje op het LEGO-notitiepapier. Met 224 notitieblaadjes in verschillende kleuren heb je genoeg ruimte om al je gedachten op papier te zetten.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw LEGO notitieblok! Of geef het cadeau aan een vriend of geliefde die gek is op LEGO. Dit unieke en speelse notitieblok is een must-have voor alle LEGO-fans en creatievelingen. Bestel nu en begin met het bouwen van jouw notitieavontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10674

Pony boerderij

foto van lego set5006868

2-Stud Storage Brick – Black

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.