Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Opbergsteen met 8 noppen en 2 lades – wit 5006209

Houd je kamer netjes en opgeruimd met de LEGO Opbergsteen met 8 noppen en 2 lades. Deze praktische en stapelbare opbergdoos is gemaakt van duurzaam kunststof en biedt genoeg ruimte voor al je speelgoed en kleine spulletjes. Kies je favoriete kleur(en), bestel nu en maak opruimen leuk!

Waar is LEGO Opbergsteen met 8 noppen en 2 lades – wit 5006209 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006209
lego insiders punten icoon
375
punten

Houd je kamer netjes en opgeruimd in stijl met de LEGO® Opbergsteen met 8 noppen en 2 lades! Deze geweldige opbergdoos is gemaakt van duurzaam kunststof en biedt de perfecte plek om al je speelgoed, LEGO stenen (niet inbegrepen), toiletartikelen, kantoorbenodigdheden en andere kleine spulletjes op te bergen. Met de twee handige lades is het nog gemakkelijker om georganiseerd te blijven!

Deze opbergstenen zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens super leuk. Ze kunnen namelijk op elkaar worden gestapeld en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kun je je kamer of huis helemaal opvrolijken! Kies jouw favoriete kleuren en maak van opruimen een feestje.

Het enige waar je op moet letten is dat je altijd de lades opent op een vlakke ondergrond om te voorkomen dat de opbergsteen omvalt. De lades kunnen anders kantelen en eruit vallen. Maar als je dat in gedachten houdt, kun je zorgeloos genieten van deze geweldige opbergdoos!

Wat maakt deze LEGO Opbergsteen met 8 noppen en 2 lades zo speciaal? Laten we eens kijken naar de kenmerken:

1. Stapelbare opbergsteen: Deze opbergdoos is ideaal voor het opbergen van LEGO stenen (niet inbegrepen), speelgoed, kantoorartikelen en andere kleine spulletjes. Dankzij het slimme ontwerp kun je meerdere opbergstenen op elkaar stapelen, zodat je nog meer ruimte bespaart. Hoe geweldig is dat?

2. Supercadeau voor LEGO fans: Ben jij een echte LEGO fan? Of ken je iemand die dat is? Dan is deze opbergsteen het perfecte cadeau! Of het nu voor een verjaardag is of voor de feestdagen, deze opbergdoos zal zeker in de smaak vallen bij kinderen vanaf 3 jaar en LEGO fans van alle leeftijden. Verwen jezelf of verras een vriend met dit fantastische cadeau!

3. Stijlvolle, praktische opbergoplossing: Deze opbergdoos heeft niet alleen een cool design, maar is ook nog eens super praktisch. Met een hoogte van ongeveer 18 cm, een breedte van 50 cm en een diepte van 25 cm biedt deze opbergdoos genoeg ruimte om al je spullen georganiseerd te houden. Daarnaast is de doos gemaakt van duurzaam polypropyleen (kunststof), bevat het geen BPA en ftalaten en is er geen pvc gebruikt. Een verantwoorde keuze dus!

Maak van opruimen een feestje en houd je kamer in stijl netjes en opgeruimd met de LEGO Opbergsteen met 8 noppen en 2 lades. Bestel vandaag nog jouw favoriete kleuren en geniet van de voordelen van deze handige opbergdoos. Je zult versteld staan van hoe gemakkelijk en leuk opruimen kan zijn!

Optimaliseer je opruimroutine met deze geweldige opbergdoos en bewaar al je kostbare spullen op een georganiseerde en stijlvolle manier. Met de LEGO Opbergsteen met 8 noppen en 2 lades wordt opruimen een eitje! Bestel nu en beleef uren plezier met het organiseren van je kamer.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41165

Anna’s kano-expeditie

foto van lego set5007863

Gift with purchase

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.