Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO HYPE X LEGO® NINJAGO® zwart Just Hype T-shirt met gezichten voor kinderen 5006225

Het HYPE X LEGO® NINJAGO® zwart Just Hype T-shirt met gezichten voor kinderen is een stoer en speels shirt met het Just Hype logo en handgetekende NINJAGO personages. Het shirt is gemaakt van comfortabel katoen, heeft een klassieke pasvorm en is makkelijk te onderhouden. Geschikt voor zowel jongens als meiden en perfect te combineren. Bestel nu en laat jouw creatieve kant zien!

Waar is LEGO HYPE X LEGO® NINJAGO® zwart Just Hype T-shirt met gezichten voor kinderen 5006225 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
3+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006225
lego insiders punten icoon
180
punten

Het HYPE X LEGO® NINJAGO® zwart Just Hype T-shirt met gezichten voor kinderen is de perfecte toevoeging aan jouw stoere kledingcollectie! Dit shirt is niet zomaar een shirt, het is een fashion statement met een cool en speels ontwerp.

Op de all-over print van dit T-shirt vind je de symbolen van het Just Hype logo, waarin handgetekende NINJAGO personages zijn verwerkt. Deze unieke en opvallende print maakt dit shirt echt een eyecatcher. Of je nu naar school gaat, met vrienden afspreekt of gewoon thuis relaxt, met dit T-shirt steel jij zeker de show!

Het T-shirt is gemaakt van 100% katoen, waardoor het heel comfortabel draagt en goed ademend is. Je zult je de hele dag fris en comfortabel voelen in dit shirt. De zwarte kleur geeft het een stoere uitstraling, terwijl het wit en felrood kleurenpalet zorgt voor een speels contrast. Dit maakt het shirt niet alleen geschikt voor jongeren, maar ook voor volwassenen die van een beetje fun in hun outfit houden.

Het HYPE X LEGO® NINJAGO® T-shirt heeft een uniseksmodel, waardoor het geschikt is voor zowel jongens als meiden. Het heeft een ronde hals en korte mouwen, wat zorgt voor een klassieke pasvorm. Dit maakt het shirt heel makkelijk te combineren met andere kledingstukken. Draag het bijvoorbeeld met een stoere jeans en sneakers voor een casual look, of combineer het met een rokje en boots voor een edgy outfit. De mogelijkheden zijn eindeloos!

En het beste van alles? Dit T-shirt is heel makkelijk te onderhouden. Je kunt het gewoon in de wasmachine stoppen en het zal er als nieuw uitkomen. Zo kun je keer op keer genieten van dit coole shirt.

Kortom, het HYPE X LEGO® NINJAGO® zwart Just Hype T-shirt met gezichten voor kinderen is de ultieme must-have voor alle fans van NINJAGO en stoere streetwear. Met de unieke print, het comfortabele materiaal en de eindeloze combinatiemogelijkheden kun jij jouw eigen coole stijl creëren. Wacht niet langer en voeg dit toffe shirt toe aan je collectie!

Ontdek de combinatie van mode en avontuur met het HYPE X LEGO® NINJAGO® zwart Just Hype T-shirt met gezichten voor kinderen. Bestel nu en laat jouw creatieve kant zien!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40533

Avonturen van de USS Cardboard

foto van lego set5006496

Lime Small Brick Backpack

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.