Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Lime Small Brick Backpack 5006496

Laat jouw liefde voor LEGO zien met deze compacte rugzak. Ideaal voor het meenemen van al jouw essentiële spullen, met dubbele ritssluiting, gevoerd tabletvak en reflecterende details. Het design is geïnspireerd op de iconische LEGO 1x1 steen. Verstelbare schouderbanden maken de rugzak geschikt voor LEGO fans van alle leeftijden. Bestel nu en neem jouw LEGO passie overal mee naartoe!

Waar is LEGO Lime Small Brick Backpack 5006496 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006496
lego insiders punten icoon
260
punten

Op zoek naar de perfecte rugzak die jouw liefde voor LEGO® stenen laat zien? Zoek niet verder! Deze compacte tas is ideaal om al jouw essentiële spullen in mee te nemen. Met zijn dubbele ritssluiting, gevoerde tabletvak en binnenzak is deze rugzak ontzettend veelzijdig. En niet te vergeten, het design is gewoonweg geweldig. Geïnspireerd op de klassieke 1x1 LEGO steen, is deze rugzak een echte eyecatcher. Met verstelbare schouderbanden en reflecterende details is deze rugzak geschikt voor LEGO fans van alle leeftijden.

Deze LEGO rugzak is niet zomaar een rugzak. Hij is speciaal ontworpen voor de echte LEGO liefhebber. Of je nu jong of oud bent, deze rugzak is dé manier om jouw passie voor LEGO te laten zien. Met zijn compacte formaat kun je al jouw benodigdheden gemakkelijk meenemen. Neem hem mee naar school, naar het werk, naar een dagje uit of gewoon waar je ook naartoe gaat. Deze rugzak is er klaar voor!

Met de dubbele ritssluiting kun je gemakkelijk jouw spullen opbergen en veilig meenemen. In het ruime hoofdcompartiment kun je al jouw essentiële spullen kwijt. Of het nu gaat om boeken, lunchboxen, speelgoed of andere persoonlijke items, deze rugzak biedt genoeg ruimte. Daarnaast is er een gevoerd tabletvak waarin je jouw tablet of kleine laptop veilig kunt opbergen. Geen zorgen meer over krassen of stoten, jouw elektronica is goed beschermd.

Maar deze rugzak is niet alleen praktisch, hij ziet er ook nog eens fantastisch uit. Het design is geïnspireerd op de iconische LEGO 1x1 steen. Met zijn felle kleuren en herkenbare noppenpatroon is deze rugzak een echte blikvanger. Laat de wereld zien dat jij een LEGO fan bent met deze unieke rugzak.

Comfort is ook belangrijk en daar heeft LEGO goed over nagedacht. Met de verstelbare schouderbanden kun je de rugzak perfect aanpassen aan jouw lengte en voorkeur. Geen gedoe met een te strakke of te losse rugzak, met deze verstelbare banden zit hij altijd perfect. Daarnaast zijn er reflecterende details toegevoegd, zodat je ook in het donker goed zichtbaar bent. Veiligheid gaat voor alles!

Of je nu naar school gaat, naar je werk, naar een vriend of gewoon een dagje uit, deze LEGO rugzak is de perfecte metgezel. Hij combineert praktisch gebruik met een cool design, wat wil je nog meer? Laat aan iedereen zien dat jij een LEGO fan bent en maak een statement met deze rugzak.

Ben jij klaar om jouw LEGO passie uit te dragen? Bestel dan nu deze LEGO rugzak en neem jouw liefde voor LEGO overal mee naartoe. Haal het LEGO plezier in huis en stap in de wereld van creativiteit en verbeelding. Met deze rugzak ben jij altijd klaar voor avontuur!

Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw eigen LEGO rugzak. Jouw LEGO avontuur begint hier!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70782

Beschermer van het ijs

foto van lego set5008162

LEGO Star Wars Collectible: Clone Wars E

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.