Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Storage 3-Piece Organizer Cubes 5006260

Houd al je LEGO-stenen georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk met deze set van 3 opbergdozen. De dozen zijn beschikbaar in verschillende maten en hebben handige kenmerken zoals een transparant venster en ritssluiting. Ze passen ook netjes in elkaar voor eenvoudige opslag. Met ruimte voor meer dan 500 LEGO-stenen is dit de ideale opbergoplossing voor elke LEGO-liefhebber. Bestel vandaag nog en houd je bouwavonturen georganiseerd en stressvrij!

Waar is LEGO LEGO® Storage 3-Piece Organizer Cubes 5006260 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006260
lego insiders punten icoon
130
punten

Houd LEGO® steentjes en onderdelen netjes en gemakkelijk toegankelijk met deze set van 3 opbergdozen. In 3 verschillende maten zijn de dozen perfect om LEGO-onderdelen of kleine bouwwerken te sorteren of te vervoeren. Praktische details zijn onder andere een transparant venster, waardoor het gemakkelijk is om te zien wat er binnenin zit, plus een ritssluiting om alles veilig te houden. Als ze niet in gebruik zijn, passen de blauwe en rode dozen in de gele doos voor gemakkelijke opslag. Met ruimte voor meer dan 500 LEGO-stenen is het de perfecte opbergoplossing voor elke bouwliefhebber.

Ben je het zat om al je LEGO-stenen verspreid door het huis te hebben liggen? Kun je nooit het juiste onderdeel vinden wanneer je het nodig hebt? Dan is deze LEGO-opbergset echt iets voor jou! Met deze set van 3 opbergdozen houd je je LEGO-stenen netjes georganiseerd en kun je ze gemakkelijk terugvinden wanneer je wilt bouwen.

Elke opbergdoos is ontworpen met de LEGO-liefhebber in gedachten. Ze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten, zodat je ze kunt gebruiken voor het sorteren van LEGO-onderdelen of het vervoeren van kleine bouwwerken. Of je nu een ervaren bouwer bent of net begint, deze opbergdozen zullen je helpen orde te brengen in de LEGO-chaos.

Een van de handige kenmerken van deze opbergdozen is het transparante venster. Hierdoor kun je gemakkelijk zien wat er in elke doos zit, zonder dat je ze hoeft te openen. Geen gedoe meer met het openen van verschillende dozen om het juiste onderdeel te vinden. Met een snelle blik kun je zien welke doos je moet pakken en je kunt meteen aan de slag!

En laten we de ritssluiting niet vergeten. Deze zorgt ervoor dat al je LEGO-stenen veilig opgeborgen blijven. Geen zorgen meer over stukjes die kwijtraken of beschadigd raken. Met de stevige ritssluiting kun je erop vertrouwen dat alles op zijn plaats blijft, zelfs als je de doos per ongeluk laat vallen.

Maar dat is nog niet alles! Deze opbergset heeft ook een slim opslagsysteem. De blauwe en rode opbergdozen passen namelijk precies in de gele doos wanneer ze niet in gebruik zijn. Hierdoor kun je de set gemakkelijk opbergen zonder dat het veel ruimte in beslag neemt. Dus geen gedoe meer met rondslingerende opbergdozen. Alles zit netjes bij elkaar in één compacte doos.

Met genoeg ruimte voor meer dan 500 LEGO-stenen, is deze opbergset perfect voor zowel jongeren als volwassenen. Of je nu een beginnende LEGO-bouwer bent of een doorgewinterde expert, deze opbergdozen zullen je leven een stuk gemakkelijker maken. Geen zoektochten meer naar ontbrekende stukjes of urenlang graaien door een grote bak met LEGO-stenen. Met deze opbergdozen heb je alles georganiseerd en binnen handbereik.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog deze handige LEGO-opbergset en geniet van georganiseerd bouwen zonder gedoe. Met de set van 3 opbergdozen houd je alles netjes opgeruimd en klaar voor de volgende bouwuitdaging. Laat je creativiteit de vrije loop en maak de meest fantastische bouwwerken met gemak. LEGO-set 5006260 is de oplossing waar je al die tijd naar op zoek was!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75059

Sandcrawler™

foto van lego set5006878

8-Stud Desk Drawer – Gray

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.