Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO 8-Stud Brick Drawer – Light Blue 5006311

Houd je kamer opgeruimd en stijlvol met de LEGO 8-Stud Baksteen Lade. Deze duurzame plastic lade heeft twee laden en is ideaal voor het opbergen van speelgoed, LEGO bouwstenen, toiletartikelen en andere kleine voorwerpen. Ze zijn stapelbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren voor een praktische en vrolijke decoratie.

Waar is LEGO 8-Stud Brick Drawer – Light Blue 5006311 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006311
lego insiders punten icoon
292
punten

Houd kamers opgeruimd en stijlvol met de LEGO® 8-Stud Baksteen Lade. Gemaakt van duurzaam plastic, heeft deze lade twee laden en is ideaal voor het opbergen van speelgoed, LEGO bouwstenen (niet inbegrepen), toiletartikelen, kantoorbenodigdheden en andere kleine voorwerpen. Deze eenheden zijn stapelbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren (afzonderlijk verkocht) voor een praktische en vrolijke interieurdecoratie. (Let op: open altijd de laden op een vlakke ondergrond om het risico van kantelen van de doos te voorkomen. De laden kunnen kantelen wanneer ze vrijstaand geopend zijn.)

Een opgeruimde kamer ziet er niet alleen geweldig uit, maar zorgt er ook voor dat je gemakkelijk alles kunt vinden wat je nodig hebt. Met de LEGO 8-Stud Baksteen Lade hoef je niet langer te zoeken naar allerlei spulletjes die rondslingeren. Deze lade biedt voldoende ruimte om al je favoriete LEGO bouwstenen, speelgoed en andere kleine voorwerpen netjes op te bergen.

De LEGO 8-Stud Baksteen Lade is gemaakt van stevig plastic, zodat hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. De twee handige laden zorgen voor een opgeruimd gevoel en bieden voldoende ruimte voor al je opbergbehoeften. Of je nu LEGO bouwstenen, toilettassen, kantoorbenodigdheden of andere kleine spullen wilt opbergen, deze lade is de perfecte oplossing.

Wat deze lade nog specialer maakt, is het feit dat hij stapelbaar is. Dit betekent dat je meerdere lades op elkaar kunt stapelen om meer opbergruimte te creëren. Bovendien zijn de lades verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je je interieurdecoratie op een speelse en creatieve manier kunt personaliseren. Mix en match verschillende kleuren om een unieke en levendige uitstraling te creëren die past bij jouw persoonlijke stijl.

Of je nu een tiener bent die zijn LEGO verzameling opgeruimd wil houden of een volwassene die een praktische en vrolijke opbergoplossing zoekt, de LEGO 8-Stud Baksteen Lade is de perfecte keuze. Deze lade is niet alleen functioneel, maar ook een waardevolle toevoeging aan je interieur. Het gestapelde ontwerp geeft een moderne en georganiseerde uitstraling aan elke kamer, terwijl de kleurrijke lades een vleugje vrolijkheid en speelsheid toevoegen.

Bij het gebruik van de LEGO 8-Stud Baksteen Lade is het belangrijk om de lades altijd op een vlakke ondergrond te openen om het risico van kantelen van de doos te voorkomen. Hoewel de lades stevig zijn, kunnen ze kantelen wanneer ze vrijstaand geopend zijn. Neem dus even de tijd om de lade op een stabiele ondergrond te plaatsen voordat je de laden opent.

Wil je jouw kamer opruimen op een speelse en praktische manier? Kies dan voor de LEGO 8-Stud Baksteen Lade, de ideale opbergoplossing voor jongeren en volwassenen. Deze lade is verkrijgbaar in verschillende kleuren om een levendige en persoonlijke touch aan je interieur te geven. Berg je LEGO bouwstenen, speelgoed, toiletartikelen en andere kleine spullen op een georganiseerde manier op en geniet van een opgeruimde kamer die er geweldig uitziet!

Met de LEGO 8-Stud Baksteen Lade hoef je geen tijd meer te verspillen aan het zoeken naar verloren spullen. Alles wat je nodig hebt, is netjes opgeborgen en binnen handbereik. Creëer rust en orde in je kamer en wees trots op je georganiseerde en stijlvolle opbergsysteem.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw LEGO 8-Stud Baksteen Lade! Kies je favoriete kleur(en) en geniet van de voordelen van een opgeruimde kamer. Maak opruimen leuk en gemakkelijk met LEGO!

Laatste update: 2023-12-29 09:44:01

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10723

Ariels dolfijnkoets

foto van lego set5005510

LEGO® Brick Pouch – Pink

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.