Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Female Nurse Key Light 5006365

De LEGO Vrouwelijke Verpleegster Sleutellamp is een schattige en praktische sleutelhanger met een beweegbare LEGO verpleegster minifiguur met LED-lampjes in haar voeten. Ze kan gebruikt worden om sleutels te vinden in het donker of als extra lichtbron. De sleutellamp is ook een leuk cadeau en wordt geleverd met een stevige sleutelring. Batterijen zijn inbegrepen. Bestel vandaag nog jouw eigen LEGO Vrouwelijke Verpleegster Sleutellamp!

Waar is LEGO Female Nurse Key Light 5006365 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006365
lego insiders punten icoon
97
punten

De LEGO® Vrouwelijke Verpleegster Sleutellamp zal de dag van elke zorgzame jongere van 6 jaar en ouder opvrolijken. Deze zakformaat lichtbron heeft een grote, beweegbare LEGO vrouwelijke verpleegster minifiguur met heldere LED-lampjes in beide voeten die worden ingeschakeld met een eenvoudige druk op de borst. De minifiguur is verbonden met een duurzame sleutelring, die stevig aan de sleutels of tassen van kinderen kan worden bevestigd. Batterijen zijn inbegrepen.

Ben je klaar om de held(in) van de dag te zijn? Met de LEGO® Vrouwelijke Verpleegster Sleutellamp zul je stralen als nooit tevoren! Deze leuke en praktische sleutelhanger is perfect voor zowel jongeren als volwassenen die van LEGO en gezondheidszorg houden.

De Vrouwelijke Verpleegster Sleutellamp is niet zomaar een gewone sleutelhanger - het is jouw eigen persoonlijke verpleegster om overal mee naartoe te nemen. Of je nu op zoek bent naar je sleutels in het donker, een boek wilt lezen in bed of gewoonweg een beetje extra licht nodig hebt, deze sleutellamp staat voor je klaar.

De minifiguur van de vrouwelijke verpleegster is niet alleen schattig, maar ook volledig posable. Je kunt haar armen en benen bewegen en haar zelfs in verschillende poses zetten. Ze heeft een vriendelijke glimlach op haar gezicht en draagt een stijlvolle verpleegstersoutfit. Met deze sleutellamp kun je je trots tonen voor het geweldige werk dat verpleegsters doen om mensen te helpen en te verzorgen.

Maar deze sleutellamp heeft nog meer te bieden! De heldere LED-lampjes in de voeten van de verpleegster zorgen voor een krachtige en stralende verlichting. Of je nu een donker pad moet verlichten, je sleutelgat moet vinden of gewoon wilt opvallen in de menigte, deze sleutellamp zal je niet teleurstellen. Met één simpele druk op de borst van de minifiguur springen de lampjes aan en verlichten ze je weg.

En laten we het niet vergeten - deze sleutellamp is ook een geweldig cadeau-idee! Of het nu een verjaardag, Sinterklaas of Kerstmis is, de LEGO® Vrouwelijke Verpleegster Sleutellamp zal zeker een glimlach toveren op het gezicht van elke LEGO- en gezondheidszorgliefhebber. Het mooie aan dit cadeau is dat het niet alleen leuk is om te hebben, maar ook nuttig is in het dagelijks leven.

Maak je geen zorgen over het kwijtraken van je sleutels; de Vrouwelijke Verpleegster Sleutellamp wordt geleverd met een stevige sleutelring die gemakkelijk kan worden bevestigd aan je sleutelbos, rugzak, handtas of zelfs je jas. Zo hoef je nooit meer te graven in je tas om je sleutels te vinden of bang te zijn dat je ze ergens achterlaat.

En alsof dat nog niet genoeg is, zijn de batterijen al inbegrepen! Je kunt direct genieten van het felle licht van de Vrouwelijke Verpleegster Sleutellamp. Geen gedoe met het vinden van de juiste batterijen of het doorzoeken van de lades in huis. Gewoon uitpakken, aanzetten en genieten van het licht dat deze sleutellamp biedt.

Dus waar wacht je nog op? Voeg een vleugje LEGO-plezier en praktisch gebruik toe aan je leven met de LEGO® Vrouwelijke Verpleegster Sleutellamp. Of je nu een LEGO-collector bent, een fan van gezondheidszorg of gewoon op zoek bent naar een uniek cadeau, deze sleutellamp is letterlijk een schitterende keuze. Verlicht je pad, deel je passie en wees de held(in) van de dag - bestel vandaag nog jouw eigen LEGO® Vrouwelijke Verpleegster Sleutellamp! Twee is beter dan één, dus waarom koop je er niet meteen twee? Eén voor jezelf en één om cadeau te geven aan een vriend(in) of familielid. LEGO® Vrouwelijke Verpleegster Sleutellamp, het perfecte cadeau voor jong en oud!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10765

Ariël's onderwaterconcert

foto van lego set5006613

Brick Bookrack – Blue

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.