Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Medium Azur Small Brick Backpack 5006489

De LEGO set 5006489 is een compacte rugzak met een dubbelrits hoofdvak, een gevoerd binnenvak voor een tablet en een binnenzak met rits. Het design is geïnspireerd op de klassieke 1x1 LEGO steen en heeft verstelbare schouderbanden en reflecterende details. Deze rugzak is perfect voor LEGO fans van alle leeftijden.

Waar is LEGO Medium Azur Small Brick Backpack 5006489 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006489
lego insiders punten icoon
260
punten

De ideale statement rugzak voor iedereen die dol is op LEGO® stenen! Deze compacte tas is perfect voor het meenemen van alle benodigdheden. Hij heeft een dubbelrits hoofdvak, een gevoerd binnenvak voor een tablet en een binnenzak met rits, waardoor hij echt veelzijdig is. Naast praktisch is deze rugzak ook geweldig qua design. Bekijk zijn coole ontwerp, geïnspireerd op de klassieke 1x1 LEGO steen. Verstelbare schouderbanden en reflecterende details maken het een geweldige keuze voor LEGO fans van alle leeftijden.

Deze LEGO set met nummer 5006489 is de ultieme accessoire voor fashion-forward LEGO liefhebbers. Of je nu naar school gaat, een dagje uit hebt gepland of gewoon je spullen wilt organiseren, deze rugzak is perfect voor al die situaties. Met zijn compacte formaat kun je gemakkelijk al je essentiële items bij je dragen, zonder onhandig of zwaar te zijn.

Het dubbelrits hoofdvak van deze rugzak biedt voldoende ruimte voor al je spullen. Of het nu gaat om boeken, lunchpakketten, elektronica of andere persoonlijke bezittingen, deze tas kan het allemaal aan. Bovendien heeft hij een gevoerd binnenvak speciaal ontworpen voor tablets. Dus als je onderweg een film wilt kijken of je favoriete apps wilt gebruiken, kun je je tablet veilig en beschermd meenemen.

Maar deze rugzak is niet alleen praktisch, hij ziet er ook geweldig uit. Het ontwerp is gebaseerd op de iconische 1x1 LEGO steen, waardoor het een echte eyecatcher is. Of je nu een volwassen LEGO fan bent die van nostalgie houdt of een jongere bouwer die gek is op kleurrijke stenen, dit design zal zeker indruk maken.

De verstelbare schouderbanden zorgen ervoor dat je de rugzak comfortabel kunt dragen, ongeacht je lichaamstype of lengte. Geen gedoe meer met te strakke bandjes of een rugzak die van je schouders glijdt. Met deze rugzak kun je gemakkelijk de perfecte pasvorm creëren, zodat je je de hele dag comfortabel voelt.

Niet alleen is deze rugzak praktisch en stijlvol, hij is ook veilig. De reflecterende details op de rugzak zorgen ervoor dat je zichtbaar bent, zelfs in het donker. Of je nu 's avonds naar huis fietst, door een drukke stad loopt of gewoon wat plezier hebt met je vrienden, deze rugzak zorgt ervoor dat je altijd gezien wordt en veilig blijft.

Kortom, deze LEGO set met nummer 5006489 is een absolute must-have voor LEGO fans van alle leeftijden. Met zijn praktische indeling, coole design en comfortabele pasvorm is deze rugzak perfect voor dagelijks gebruik. Of je nu naar school gaat, een uitstapje maakt of gewoon je LEGO verzameling wilt laten zien, deze rugzak is de perfecte metgezel. Koop nu deze geweldige LEGO rugzak en beleef eindeloos bouwplezier, waar je ook naartoe gaat!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40484

Voortuin van de Kerstman

foto van lego set5006789

Gift with purchase

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.