Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO 4-Stud Brick Shelf – Blue 5006618

De LEGO 4-Stud Brick Shelf is een praktische en stijlvolle manier om je LEGO sets en verzameling op te bergen. De plank kan aan de muur worden gehangen of op een bureau worden geplaatst. Het stevige ontwerp zorgt ervoor dat de plank zware boeken en speelgoed kan dragen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren voor een unieke look. Ideaal voor zowel kinderen als volwassen LEGO fans.

Waar is LEGO 4-Stud Brick Shelf – Blue 5006618 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
3+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006618
lego insiders punten icoon
130
punten

Houd de kamers van kinderen netjes en georganiseerd met deze LEGO® 4-Stud Brick Shelf. Ontworpen om eruit te zien als een LEGO steen, biedt het een leuke en praktische manier voor LEGO bouwers om hun boeken, speelgoed, souvenirs en LEGO modellen veilig op te bergen. Monteer de plank aan de muur, plaats hem op een bureau of combineer hem met andere LEGO planken en lades (verkrijgbaar in verschillende kleuren - apart verkocht) voor meer kleurrijke brick-style opslag.

Met deze LEGO 4-Stud Brick Shelf kunnen jongeren en volwassenen hun LEGO verzameling op een speelse manier laten zien én georganiseerd houden. Deze unieke en trendy plank is de perfecte aanvulling op elke LEGO-kamer.

Met een afmeting van X bij Y is er voldoende ruimte om al je favoriete LEGO sets en meer op te bergen. Het beste van alles is dat je de plank op verschillende manieren kunt gebruiken! Hang hem aan de muur als een stoere decoratie of plaats hem op je bureau voor gemakkelijke toegang tot al je LEGO materialen.

Deze LEGO 4-Stud Brick Shelf is niet alleen functioneel, maar ook super stijlvol. Het ontwerp dat lijkt op een echte LEGO steen zal zeker de aandacht trekken en een verklaring afleggen in elke kamer. Of je nu dol bent op superhelden, ruimteschepen of kastelen, deze plank zal je LEGO sets en verzamelingen in de schijnwerpers zetten.

Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk - deze LEGO 4-Stud Brick Shelf biedt ook geweldige opslagmogelijkheden. Met zijn stevige constructie kan de plank zware boeken en speelgoed vasthouden zonder te wiebelen. Je kunt zelfs je favoriete LEGO modellen op de plank tentoonstellen! Zo kun je elke dag genieten van je bouwkunsten en deze aan anderen laten zien.

Wil je wat kleur aan je LEGO-kamer toevoegen? Geen probleem! Onze LEGO 4-Stud Brick Shelf is verkrijgbaar in verschillende levendige kleuren. Kies je favoriete kleur of mix en match voor een echt unieke look. Met de optie om meerdere LEGO planken en lades te combineren, kun je een uniek opbergsysteem creëren dat bij je persoonlijke stijl past.

Deze LEGO 4-Stud Brick Shelf is niet alleen voor kinderen - volwassen LEGO fans zullen er net zo dol op zijn! Of je nu een ervaren bouwer bent of gewoon graag je LEGO sets georganiseerd wilt houden, deze plank is een geweldige aanwinst voor elke LEGO-collectie.

Dus waar wacht je op? Voeg wat LEGO stijl toe aan je kamer met deze unieke LEGO 4-Stud Brick Shelf. Bestel nu en ervaar een opgeruimd en georganiseerd LEGO-paradijs!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:58

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set854050

Snowman & Reindeer Duo

foto van lego set5006816

Gift with purchase

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.