Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Shark Suit Guy Plush 5006627

Laat je verbeelding de vrije loop met deze LEGO Shark Suit Guy knuffel. Hij is zacht om aan te raken, leuk om mee te spelen en ideaal voor onderweg. De knuffel kan rechtop staan en is een geweldige decoratie voor de kinderkamer. Hij is ook perfect als reisgenoot. Bestel vandaag nog en geniet van avontuur en plezier!

Waar is LEGO Shark Suit Guy Plush 5006627 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006627
lego insiders punten icoon
175
punten

Laat de fantasie van kinderen de vrije loop met deze LEGO® Shark Suit Guy Plush knuffel, geïnspireerd op de LEGO Minifigures Serie 15 collectie. Een geweldig cadeau-idee voor LEGO fans, deze vergrote versie van het Shark Suit Guy LEGO minifiguur is zacht om aan te raken, leuk om mee te spelen en een ideale reisgenoot tijdens lange reizen. Gemaakt van duurzaam materiaal en voorzien van platte voeten, kan hij ook rechtop staan op een vlakke ondergrond en een opvallend accent toevoegen aan de slaapkamerinrichting van een kind wanneer het speeltijd voorbij is.


Met zijn schattige haaienpak en blije glimlach is de Shark Suit Guy knuffel een onweerstaanbaar speelkameraadje voor jong en oud. Ervaar de zachtheid van zijn pluchen huid en laat je verbeelding de vrije loop terwijl je de avonturen van deze schattige miniatuurheld navertelt. Van onderwaterexpedities tot gevaarlijke missies op het land, deze knuffel is klaar voor alles!


Deze LEGO Shark Suit Guy knuffel is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook een geweldige aanvulling op de LEGO verzameling van elke fan. Plaats hem naast je favoriete LEGO sets en laat hem de show stelen met zijn onweerstaanbare charme.


Met zijn platte voeten kan de knuffel rechtop staan op een bureau, plank of nachtkastje, waardoor hij een geweldige decoratie is voor elke LEGO-kamer. Voeg een vleugje kleur en speelsheid toe aan elke ruimte met dit schattige en unieke stuk.


Bovendien is de Shark Suit Guy knuffel de perfecte reisgenoot tijdens lange autoritten, vliegreizen of zelfs gewoon naar school. Zijn zachte materiaal en draagbare formaat maken hem gemakkelijk mee te nemen, terwijl zijn vrolijke glimlach en haaienpak ervoor zorgen dat je altijd het gevoel hebt dat je een vriend aan je zijde hebt.


Bestel vandaag nog de LEGO Shark Suit Guy knuffel en laat je meevoeren in een wereld vol avontuur en plezier. Of je nu een LEGO fan bent die op zoek is naar een nieuwe aanwinst voor je collectie, of gewoon een cadeau wilt geven dat gegarandeerd een glimlach op het gezicht tovert, deze knuffel is de perfecte keuze.


Met zijn bijzondere ontwerp en hoogwaardige afwerking is deze knuffel gemaakt om lang mee te gaan. Dus waar wacht je nog op? Voeg de Shark Suit Guy knuffel toe aan je LEGO familie en geniet van uren speelplezier en knuffels.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:56

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40299

Kessel Mine Worker display

foto van lego set5007723

Christmas Bunting

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.