Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Creationary Set 5006865

LEGO Creationary is een spel dat je fantasie tot leven brengt. Bouw en raad wat er wordt gemaakt en laat je creativiteit de vrije loop. Dit spel is geschikt voor spelletjesavonden met 3 tot 8 spelers en biedt eindeloos plezier en verbeelding voor jong en oud. Dus grijp de dobbelsteen en laat de bouwpret beginnen! Bestel nu en beleef het ultieme bouw- en raadavontuur.

Waar is LEGO Creationary Set 5006865 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006865
lego insiders punten icoon
104
punten

LEGO® Creationary - Bouw, raad en win!

Op zoek naar een spel dat je fantasie, creativiteit en bouwvaardigheden op de proef stelt? Dan is LEGO® Creationary het spel dat je zoekt! Dit meeslepende en vermakelijke spel daagt spelers uit om te bouwen en te raden wat er wordt gemaakt. Rol met de dobbelsteen en kies jouw categorie: Voertuigen, Gebouwen, Natuur of Voorwerpen. En dan... bouwen maar!

Met drie verschillende moeilijkheidsniveaus kan iedereen zijn bouwvaardigheden laten zien. Maar kunnen de anderen raden wat er wordt gemaakt? LEGO Creationary is een geweldig spel voor 3 tot 8 spelers en is perfect voor een gezellige spelletjesavond.

Laat je creativiteit de vrije loop en bouw de meest fantastische creaties. Van coole voertuigen tot indrukwekkende gebouwen en prachtige natuurlijke scènes. Met LEGO Creationary zijn de mogelijkheden eindeloos!

Laat je vrienden en familie versteld staan van jouw bouwkunsten terwijl ze proberen te raden wat je aan het maken bent. Met LEGO Creationary is elke speelervaring uniek en verrassend.

Dit spel is niet alleen leuk voor jongeren, maar ook voor volwassenen. Het biedt een geweldige manier om jouw creativiteit te stimuleren en gezellige momenten te delen met vrienden en familie.

LEGO Creationary is niet zomaar een spel, het is een avontuur! Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je de blokjes samenbrengt en je eigen meesterwerk creëert. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?

Met LEGO Creationary ontdek je nieuwe bouwtechnieken en word je steeds beter in het bouwen van LEGO-modellen. Laat zien wat je kunt en inspireer anderen met jouw vaardigheden.

Speel het spel in teams of individueel en ga de strijd aan met jouw vrienden om te zien wie de beste bouwer en rader is. Met LEGO Creationary is er altijd ruimte voor plezier en competitie!

Maar vergeet niet, het draait niet alleen om winnen. Het draait ook om plezier, samenwerking en het delen van ideeën. Met LEGO Creationary kun je samen met anderen iets unieks creëren en verbinding maken door de kracht van spel.

Dus waar wacht je nog op? Grijp de dobbelsteen, kies jouw categorie en laat de bouwpret beginnen! Met LEGO Creationary zul je nooit teleurgesteld worden. Het is een spel dat eindeloos plezier en verbeelding biedt voor jong en oud.

Wacht niet langer en voeg LEGO Creationary toe aan jouw spelencollectie. Het is een investering die je keer op keer beloont met urenlang speelplezier. Bestel nu en maak je klaar voor het ultieme bouw- en raadavontuur!

LEGO Creationary - Het spel dat je verbeelding tot leven brengt!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:59

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set43175

Anna's en Elsa's verhalenboekavonturen

foto van lego set5007590

Gift with purchase

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.