Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO 8-Stud Brick Drawer – Green 5006872

Organiseer jouw LEGO-avonturen op een speelse en creatieve manier met de LEGO 8-Stud Brick Drawer. Deze duurzame ladenkast is perfect voor het opbergen van LEGO-stenen, ander speelgoed, toiletartikelen en kantoorbenodigdheden. Met zijn stoere LEGO-ontwerp en verschillende kleuropties is deze opbergoplossing niet alleen praktisch, maar ook een eyecatcher in elke kamer. Bestel nu en maak van opruimen een feestje!

Waar is LEGO 8-Stud Brick Drawer – Green 5006872 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006872
lego insiders punten icoon
292
punten

Houd kamers op een stijlvolle manier opgeruimd met de LEGO® 8-Stud Brick Drawer. Gemaakt van duurzaam plastic, heeft het twee laden en is ideaal voor het opbergen van speelgoed, LEGO stenen (niet inbegrepen), toiletartikelen, kantoorbenodigdheden en andere kleine spullen. Deze eenheden zijn stapelbaar en verkrijgbaar in meerdere kleuren (afzonderlijk verkocht) voor een praktische en plezierige interieurdecoratie. (Let op: Open altijd de laden op een vlakke ondergrond om het risico van omkantelen van de doos te vermijden. De laden kunnen kantelen wanneer ze vrijstaand worden geopend.)

Houd jij van opruimen op een speelse, creatieve manier? Dan is de LEGO 8-Stud Brick Drawer dé perfecte opbergoplossing voor jou! Deze duurzame plastic ladenkast heeft niet alleen een stoer LEGO-ontwerp, maar biedt ook voldoende ruimte om al jouw favoriete LEGO-creaties netjes op te bergen. En dat is nog niet alles - deze Brick Drawer is ook ideaal voor het opbergen van ander speelgoed, toiletartikelen, kantoorbenodigdheden en andere kleine spulletjes die je graag bij de hand wilt hebben.

Met zijn handige twee laden is deze Brick Drawer perfect voor het organiseren van jouw LEGO-avonturen. Bouw je een prachtige stad met huizen, auto's en straten? Sorteer dan jouw LEGO-stenen op kleur en houd zo gemakkelijk het overzicht. Of ben jij een fan van ruimtereizen en robotgevechten? Bewaar dan jouw LEGO-ruimteschepen en minifiguren veilig in de twee laden, zodat je ze altijd snel kunt vinden wanneer je klaar bent voor het volgende intergalactische avontuur!

Maar de LEGO 8-Stud Brick Drawer is niet alleen praktisch, het is ook nog eens een blikvanger in iedere kamer. Deze ladenkast is namelijk verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren, zoals felgeel, stoer blauw en vrolijk rood. Kies jouw favoriete kleur of mix en match verschillende kleuren voor een unieke en persoonlijke look in jouw kamer. Stapel meerdere Brick Drawers op elkaar en creëer zo jouw eigen LEGO-meubel. Of zet de ladenkastjes naast elkaar op een plank of bureau en geniet van een kleurrijk en georganiseerd interieur.

Met de LEGO 8-Stud Brick Drawer ben jij de baas over jouw eigen LEGO-wereld. Je kunt de laden indelen zoals jij dat wilt, zodat je altijd jouw favoriete spullen binnen handbereik hebt. En dankzij het stevige ontwerp van duurzaam plastic hoef jij je geen zorgen te maken dat jouw creaties beschadigd raken. Deze Brick Drawer is namelijk gemaakt om lang mee te gaan, net als jouw liefde voor LEGO!

Let wel op dat je altijd de laden op een vlakke ondergrond opent, om het risico van omkantelen te voorkomen. Als je de laden vrijstaand opent, kunnen ze namelijk een beetje kantelen. Veiligheid gaat voor alles, dus zorg ervoor dat je altijd voorzichtig bent bij het openen van de laden. Maar maak je geen zorgen, met wat voorzichtigheid en gezond verstand kun jij optimaal genieten van jouw LEGO-opbergoplossing.

De LEGO 8-Stud Brick Drawer is echt een must-have voor jong en oud. Of je nu een LEGO-fan bent die zijn of haar verzameling netjes wil houden, of gewoon op zoek bent naar een kleurrijke en praktische opbergoplossing, deze ladenkast is perfect voor jou. Met zijn coole LEGO-ontwerp, ruime opbergruimte en stapelbare functie is de Brick Drawer niet alleen functioneel, maar ook nog eens ontzettend leuk.

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu jouw eigen LEGO 8-Stud Brick Drawer en maak van opruimen een avontuur op zich! Geef jouw kamer een vrolijke en georganiseerde uitstraling, terwijl je tegelijkertijd jouw LEGO-creaties en andere waardevolle spulletjes netjes opbergt. Met deze praktische en stijlvolle ladenkast wordt opruimen een feestje. Wacht niet langer en haal vandaag nog de LEGO 8-Stud Brick Drawer in huis!

Laatste update: 2023-12-29 09:44:01

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41164

Betoverde boomhut

foto van lego set40158

LEGO® Piratenschaakset

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.