Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Classic Box – Yellow 5006949

De LEGO Classic Box is de perfecte opbergoplossing voor LEGO bouwers. Het is een grote steen die gebruikt kan worden om speelgoed, school- en kantoorartikelen, of zelfs lunch in op te bergen. De box is vaatwasserbestendig en verkrijgbaar in felle kleuren. Het kan ook dienen als lunchbox en kan worden gecombineerd met andere LEGO accessoires. Opruimen en lunchen worden leuk met de LEGO Classic Box!

Waar is LEGO Classic Box – Yellow 5006949 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006949
lego insiders punten icoon
65
punten

De makkelijk schoon te maken LEGO® Classic Box geeft LEGO bouwers de perfecte plek om hun spullen op te bergen. Van buitenaf lijkt het op een supersized 8-stud LEGO steen. Maar wanneer je de deksel eraf haalt, kan alles veilig binnenin opgeborgen worden: speelgoed, LEGO stenen, school- en kantoorartikelen, of lunch. Beschikbaar in een scala aan felle kleuren, houden deze vaatwasserbestendige boxen het eten vers en maken ze lunchtijd leuker! Voor extra awesomeness kan het gebruikt worden als onderdeel van de LEGO Lunch serie, die een drinkfles en mini snackboxen bevat.

Met de LEGO Classic Box hoef je je nooit meer zorgen te maken over het opbergen van je LEGO verzameling. Deze coole en praktische opbergbox is ontworpen in de vorm van een enorme LEGO steen en biedt voldoende ruimte om al je favoriete LEGO sets en bricks in op te bergen. Met zijn leuke en kleurrijke ontwerp past hij perfect in elke kamer en voegt een speels tintje toe aan je interieur.

Wat deze LEGO Classic Box extra speciaal maakt, is het feit dat hij supergemakkelijk schoon te maken is. Geen gedoe meer met vlekken en vuil! De box is vaatwasserbestendig, dus je kunt hem gewoon in de vaatwasser stoppen en hij komt er weer als nieuw uit. Geen zorgen meer over etensresten of geknoei, gewoon even afspoelen en ready to go!

De mogelijkheden met deze LEGO Classic Box zijn eindeloos. Gebruik hem om je LEGO sets georganiseerd te houden, zodat je altijd snel je favoriete stukken kunt vinden. Of gebruik hem als een creatieve opbergoplossing voor je school- en kantoorartikelen. De box is groot genoeg om pennen, potloden, notitieblokken en andere benodigdheden veilig op te bergen.

Maar dat is niet alles! Deze veelzijdige LEGO Classic Box kan ook dienst doen als lunchbox. Stop gewoon je boterhammen en snacks erin en je hebt alles wat je nodig hebt voor een heerlijke lunch. De box is zelfs vaatwasserbestendig, dus je hoeft je geen zorgen te maken over restjes of geurtjes. Bovendien is de box verkrijgbaar in een scala aan felle kleuren, waardoor lunchtijd nog leuker wordt.

Maak de LEGO Lunch serie compleet door de LEGO Classic Box te combineren met de bijpassende drinkfles en mini snackboxen. Zo heb je alles wat je nodig hebt voor een complete en trendy lunchervaring. Neem je lunch mee naar school, kantoor of zelfs op een dagje uit en maak indruk op je vrienden met je coole LEGO accessoires.

Of je nu een LEGO fan bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en praktische opbergoplossing, de LEGO Classic Box is de perfecte keuze. Met zijn veelzijdigheid, duurzaamheid en speelse ontwerp zal hij jong en oud zeker aanspreken. Dus waar wacht je nog op? Maak je LEGO collectie compleet met deze geweldige LEGO Classic Box!

Met de LEGO Classic Box is opruimen en organiseren een eitje. Bewaar je LEGO sets veilig en geordend, zodat je altijd klaar bent voor het volgende bouwavontuur. En wanneer je niet aan het bouwen bent, kan de box dienen als een leuke decoratie voor je kamer. Laat je creativiteit de vrije loop en gebruik de box als basis voor je eigen LEGO kunstwerk!

Dankzij de LEGO Classic Box hoef je je nooit meer zorgen te maken over rommelige lunchtijden. Stop gewoon je boterhammen, fruit en snacks in de box en je bent klaar om te gaan. De box sluit veilig af, zodat je eten vers en smakelijk blijft. En met zijn vaatwasserbestendige eigenschappen is schoonmaken een fluitje van een cent.

Of je nu een kind, tiener of volwassene bent, de LEGO Classic Box is een must-have accessoire voor elke LEGO fan. Verkrijgbaar in verschillende knallende kleuren, zal deze box zeker de aandacht trekken en je LEGO verzameling naar een hoger niveau tillen. Dus waar wacht je nog op? Haal vandaag nog je LEGO Classic Box en maak opruimen en lunchen leuker dan ooit tevoren!

Laatste update: 2023-12-29 09:44:02

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60059

Boomstammentransport

foto van lego set40468

Gele taxi

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.