Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Magnet Set – Black 5006957

De LEGO Magneet Set is perfect om je belangrijke notities, tekeningen en ansichtkaarten tentoon te stellen. Met deze magneten in de vorm van LEGO plaatjes kan je elke ruimte omtoveren tot een creatief kunstwerk. De set bevat twee magneten, verkrijgbaar in verschillende kleuren, die zowel praktisch als mooi zijn. Geschikt voor zowel kinderen als volwassen LEGO fans. Bestel nu je eigen set en voeg wat speelse magie toe aan elke ruimte!

Waar is LEGO Magnet Set – Black 5006957 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006957
lego insiders punten icoon
65
punten

Trek de aandacht van mensen met een LEGO® Magneet Set met 2 magneten: één in de vorm van een LEGO 1x1 ronde plaat en één in de vorm van een 1x1 vierkante plaat. Zowel praktisch als opvallend, zijn ze ideaal om tekeningen, ansichtkaarten, lijsten of belangrijke herinneringsbriefjes te tonen. De set is verkrijgbaar in verschillende kleuren (apart verkrijgbaar) en is een geweldig cadeautje voor LEGO fans van 3 jaar en ouder.

Ben je op zoek naar een leuke en speelse manier om je belangrijkste notities, tekeningen en ansichtkaarten tentoon te stellen? Dan is de LEGO® Magneet Set de perfecte keuze voor jou! Met deze magneten in de vorm van LEGO plaatjes kan je elke ruimte in een handomdraai omtoveren tot een creatief en levendig kunstwerk. Hang ze op je koelkast, whiteboard of magnetische muur en breng wat LEGO-plezier in je dagelijks leven.

De LEGO® Magneet Set bevat twee magneten: een in de vorm van een ronde LEGO 1x1 plaat en een in de vorm van een vierkante 1x1 plaat. Beiden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus je kan je creativiteit de vrije loop laten en de perfecte combinatie kiezen die past bij jouw stijl. Wil je een levendige en opvallende uitstraling? Ga dan voor felle kleuren zoals rood, geel en blauw. Of ben je meer fan van een moderne en minimalistische look? Dan zijn zwarte, grijze en witte magneten een uitstekende keuze.

Maar deze magneten zijn niet alleen maar mooi om naar te kijken, ze zijn ook ontzettend praktisch. Gebruik ze om belangrijke herinneringen en boodschappen op te hangen, zoals to-do lijstjes, afspraakkaartjes, foto's en ansichtkaarten. Dankzij hun sterke magneetkracht blijven je items stevig op hun plaats, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat ze eraf vallen. Of je nu je volgende avontuur plant, je boodschappenlijstje bijhoudt of gewoon je favoriete tekening wilt tonen, met de LEGO® Magneet Set kan je het allemaal met stijl doen.

Deze set is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassen LEGO fans! Of je nu een nostalgisch gevoel krijgt van LEGO en graag herinneringen ophaalt aan je jeugd of gewoon een fan bent van het iconische LEGO ontwerp, deze magneet set is een must-have item voor elke LEGO verzamelaar. Hang ze op in je kantoor, keuken of slaapkamer en voeg een vleugje speelse LEGO magie toe aan elke ruimte.

De LEGO® Magneet Set is geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder. Het is een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, feestdagen, of gewoon als verrassing voor de LEGO liefhebber in je leven. Zorg ervoor dat je de hele collectie verzamelt, om een kleurrijk en creatief statement te maken op je magnetische oppervlakken. Kies je favoriete kleuren, mix en match en creëer je eigen unieke LEGO wereld.

Maak een statement met de LEGO® Magneet Set! Verbaas je vrienden, familie en collega's met deze unieke en opvallende magneten. Breng wat LEGO magie in je dagelijks leven en laat je creativiteit de vrije loop met deze speelse en praktische magneet set. Verzamel alle kleuren, combineer ze naar hartelust en breng je items tot leven op een manier die alleen LEGO kan doen. Bestel nu jouw eigen LEGO® Magneet Set en voeg een vleugje speelse magie toe aan elke ruimte!

Laatste update: 2023-12-29 09:44:02

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10725

Verloren tempel

foto van lego set5005516

Lunchtas in de vorm van een LEGO® steen - oranje

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.