Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO 1-Stud Round Storage Brick – Blue 5006998

Kinderen kunnen hun kamer opruimen met de LEGO 1-stud Ronde Opbergsteen. Deze duurzame plastic container, ontworpen als een LEGO-steen, is ideaal voor het opbergen van speelgoed en kleine spullen. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, stapelbaar en gemakkelijk te openen en sluiten. Geschikt voor kinderen en volwassenen.

Waar is LEGO 1-Stud Round Storage Brick – Blue 5006998 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006998
lego insiders punten icoon
65
punten

Kinderen kunnen met een glimlach opruimen met een LEGO® 1-stud Ronde Opbergsteen. Ontworpen in de vorm van een ronde 1x1 LEGO-steen, is deze duurzame plastic opbergcontainer voorzien van een afneembaar deksel en is ideaal voor het opbergen van speelgoed, LEGO-stenen (niet inbegrepen) en andere kleine voorwerpen. De opbergstenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren (los verkrijgbaar) en kunnen op elkaar gestapeld worden voor een decoratieve en praktische opbergoplossing.

Met de LEGO 1-stud Ronde Opbergsteen kunnen kinderen hun kamer opgeruimd houden op een leuke en speelse manier. Deze opbergsteen heeft een uniek ontwerp in de vorm van een LEGO-steen, waardoor hij er niet alleen cool uitziet, maar ook nog eens functioneel is. Kinderen kunnen al hun favoriete speelgoed en kleine spullen veilig opbergen in deze duurzame plastic container. Of het nu gaat om LEGO-stenen, actiefiguren, knutselbenodigdheden of andere kleine items, deze opbergsteen biedt voldoende ruimte voor het ordenen van alle belangrijke dingen.

Met de afneembare deksel van de LEGO 1-stud Ronde Opbergsteen kunnen kinderen gemakkelijk hun spullen bereiken en de opbergsteen openen en sluiten. Of ze nu hun speelgoed willen opbergen of er weer mee willen spelen, met deze opbergsteen is alles binnen handbereik. Bovendien zorgt de stevige constructie van de opbergsteen ervoor dat hij lang meegaat en bestand is tegen het dagelijkse gebruik van actieve kinderen.

Wat deze opbergsteen nog aantrekkelijker maakt, is dat hij verkrijgbaar is in verschillende felle kleuren. Kinderen kunnen kiezen uit een breed scala aan kleuren, waaronder rood, blauw, geel, groen en nog veel meer. Of ze nu hun kamer willen opfleuren met een opvallende kleur of juist een bijpassende kleur willen kiezen, de LEGO 1-stud Ronde Opbergsteen biedt voldoende opties om aan ieders smaak te voldoen.

Met deze opbergoplossing kunnen kinderen niet alleen hun kamer netjes houden, maar ook hun creativiteit stimuleren. De opbergstenen kunnen namelijk gestapeld worden, waardoor kinderen hun eigen unieke opbergontwerp kunnen creëren. Ze kunnen de opbergstenen op elkaar stapelen en zelfs meerdere kleuren combineren om hun kamer een persoonlijk tintje te geven. Of ze nu een toren willen bouwen of een patroon willen maken, de mogelijkheden zijn eindeloos met de LEGO 1-stud Ronde Opbergsteen.

De LEGO 1-stud Ronde Opbergsteen is niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Of je nu een LEGO-fan bent of gewoon op zoek bent naar een praktische opbergoplossing, deze opbergsteen is een uitstekende keuze. Volwassenen kunnen hun kantoor opruimen door belangrijke documenten, schrijfwaren en andere kantoorbenodigdheden op te bergen in deze stijlvolle opbergsteen. Met zijn minimalistische ontwerp en duurzame constructie past deze opbergsteen perfect in elke omgeving.

Dus, waar wacht je nog op? Haal vandaag nog jouw eigen LEGO 1-stud Ronde Opbergsteen en geniet van een opgeruimde en stijlvolle ruimte. Of je nu een jongere bent die graag speelgoed en kleine voorwerpen organiseert, of een volwassene die zijn of haar kantoor wil opruimen, deze opbergsteen is de perfecte keuze. Begin met stapelen en ontdek de eindeloze mogelijkheden van de LEGO 1-stud Ronde Opbergsteen!

Let op: de LEGO 1-stud Ronde Opbergsteen wordt apart verkocht en de LEGO-stenen zijn niet inbegrepen.

Laatste update: 2023-12-29 09:44:03

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5007267

4-Stud Storage Brick – Light Purple

foto van lego set40602

Winter Market Stall

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.