Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO 1-Stud Round Storage Brick – White 5007002

De LEGO 1-Stud Ronde Opbergdoos is een leuke en praktische manier om spullen op te bergen. Deze duurzame plastic opbergdoos in de vorm van een LEGO steen is ideaal voor het opbergen van speelgoed, LEGO stenen en andere kleine spulletjes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen gestapeld worden voor een decoratieve opbergoplossing. Met een compact formaat passen ze in elke hoek van uw kamer. De opbergdozen zijn niet alleen geschikt voor LEGO stenen, maar kunnen ook gebruikt worden voor andere kleine items. Ga naar uw dichtstbijzijnde LEGO winkel en ontdek de magie van de LEGO 1-Stud Ronde Opbergdoos!

Waar is LEGO 1-Stud Round Storage Brick – White 5007002 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007002
lego insiders punten icoon
65
punten

Bent u op zoek naar een leuke en praktische manier om uw spullen op te bergen? Met de LEGO® 1-Stud Ronde Opbergdoos kunnen kinderen én volwassenen met een grote glimlach opruimen! Deze duurzame plastic opbergdoos is ontworpen in de vorm van een ronde 1x1 LEGO steen en heeft een afneembaar deksel. Ideaal voor het opbergen van speelgoed, LEGO stenen (niet inbegrepen) en andere kleine spulletjes.

Deze opbergdozen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren (afzonderlijk verkrijgbaar) en kunnen boven op elkaar gestapeld worden voor een decoratieve en praktische opbergoplossing. Of u nu een kleurrijke en vrolijke sfeer wilt creëren in de kinderkamer, of uw eigen speelruimte wilt organiseren, deze LEGO opbergdozen zorgen voor een speelse touch in uw interieur.

Met een diameter van 12,5 cm en een hoogte van 7,8 cm is deze opbergdoos compact genoeg om in elke hoek van uw kamer te passen. Het stevige materiaal zorgt ervoor dat uw spullen veilig en beschermd blijven, terwijl de afneembare deksel gemakkelijke toegang biedt tot uw opgeslagen items. Dus geen gedoe meer met rondslingerend speelgoed - met de LEGO 1-Stud Ronde Opbergdoos houdt u alles netjes en georganiseerd!

Het beste van alles is dat deze opbergdozen stapelbaar zijn. Dus als u meer opbergruimte nodig heeft, kunt u simpelweg meerdere opbergdozen op elkaar stapelen. Mix en match verschillende kleuren voor een levendige en creatieve uitstraling. Of kies voor één kleur voor een strak en minimalistisch effect. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Of u nu een fanatieke LEGO verzamelaar bent of gewoon een liefhebber bent van georganiseerd wonen, de LEGO 1-Stud Ronde Opbergdoos is een must-have accessoire voor elke LEGO liefhebber. De iconische vorm van de LEGO steen voegt een speels tintje toe aan uw interieur, terwijl u tegelijkertijd uw kostbare LEGO collectie kunt beschermen en weergeven.

Maar deze opbergdozen zijn niet alleen voor LEGO stenen! Gebruik ze ook voor het opbergen van kleine spulletjes zoals sieraden, knutselmateriaal of zelfs als snoepdoos! Met deze veelzijdige opbergdoos kunt u uw eigen creatieve draai eraan geven en het aanpassen aan uw eigen behoeften.

Dus waar wacht u nog op? Ga nu naar uw dichtstbijzijnde LEGO winkel en ontdek de magie van de LEGO 1-Stud Ronde Opbergdoos! Verkrijgbaar in verschillende kleuren, is er voor ieder wat wils. Breng orde en speelsheid in uw leven met deze geweldige opbergoplossing van LEGO. Vergeet niet om meerdere opbergdozen te kopen, zodat u uw collectie kunt uitbreiden en uw eigen unieke LEGO opbergmuur kunt maken! Want met LEGO is alles mogelijk. Laat uw creativiteit de vrije loop en geniet van de eindeloze bouw- en opbergmogelijkheden die LEGO te bieden heeft.

LEGO 1-Stud Ronde Opbergdoos - uw ideale metgezel voor opslag en plezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:44:03

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set30641

Pandabeer

foto van lego set40568

Ansichtkaart van Parijs

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.