Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Wooden Picture Frame – Light Oak 5007109

Maak je muur stijlvol met de LEGO Houten Fotolijst. Gemaakt van FSC-gecertificeerd eikenhout met een trendy zeepbehandelde afwerking. Beschikbaar in 2 formaten en 2 afwerkingen. Perfect om je favoriete foto's en kunstwerken tentoon te stellen. Duurzaam en milieuvriendelijk. Voeg deze fotolijst toe aan je LEGO collectie met setnummers 5007109 en 5007110. Breng je herinneringen tot leven!

Waar is LEGO Wooden Picture Frame – Light Oak 5007109 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007109
lego insiders punten icoon
390
punten

Ben jij een echte LEGO® fan? Dan mag deze stijlvolle LEGO Houten Fotolijst echt niet ontbreken aan jouw muur! Met deze fotolijst kun je jouw favoriete foto's en kunstwerken op een geweldige manier tentoonstellen.

De fotolijst is gemaakt van FSC-gecertificeerd eikenhout en heeft een prachtige afwerking in een zeepbehandeld licht eikenhout. Dit zorgt voor een trendy en natuurlijke uitstraling, perfect passend bij jouw interieur. En het beste van alles? De fotolijst is verkrijgbaar in twee formaten, namelijk 5 in. (12 cm) x 7 in. (17 cm) of 3 in. (7 cm) x 5 in. (12 cm) met een bijgevoegde passe-partout. Zo kun je de fotolijst gemakkelijk afstemmen op de grootte van jouw favoriete foto's!

En alsof dat nog niet genoeg is, is deze fotolijst ook beschikbaar in een donker gebeitst eikenhout (5007110). Zo kun je zelf kiezen welke afwerking het beste bij jou en jouw foto's past. Of je nu houdt van een lichte of een donkere uitstraling, LEGO heeft aan alles gedacht!

Zowel jongeren als volwassenen zullen weg zijn van deze fotolijst. Of je nu je mooiste vakantiefoto's wilt showen, een kunstwerk van jezelf wilt presenteren, of gewoon een favoriete herinnering wilt accentueren, deze fotolijst biedt de perfecte oplossing. Creëer jouw eigen persoonlijke galerij met LEGO flair!

En laten we niet vergeten te vermelden dat deze fotolijst niet alleen ontzettend stijlvol is, maar ook nog eens duurzaam. Het gebruik van FSC-gecertificeerd eikenhout zorgt ervoor dat je een bewuste keuze maakt voor het milieu. Zo kun je met een goed gevoel genieten van je foto's, wetende dat je bijdraagt aan een duurzame wereld.

Dus waar wacht je nog op? Geef je huis een unieke LEGO touch met de LEGO Houten Fotolijst! Ga voor kwaliteit, stijl en duurzaamheid met deze prachtige fotolijst die verkrijgbaar is in twee formaten en twee afwerkingen. Ontdek de vrijheid om jouw herinneringen te presenteren op een manier die bij jou past. Kom bij de LEGO familie en breng jouw foto's tot leven!

P.S. Vergeet niet de unieke setnummers, 5007109 en 5007110, te onthouden voor wanneer je deze LEGO Houten Fotolijst wilt toevoegen aan je collectie. Haal het beste uit je foto's met LEGO!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:59

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005811

LEGO® Klassieke minifiguurrugzak om zelf te kleuren

foto van lego set5006471

LEGO PIRATES COIN

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.