Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hydration Bottle 0.5 L – Discovery 5007788

Blijf gehydrateerd onderweg met deze LEGO Drinkfles van 500 mL. De fles heeft een LEGO knop op de schroefdop en een verwijderbare siliconen band om hem aan een tas te bevestigen. Geschikt voor jong en oud, en kan veilig in de vaatwasser worden gereinigd. Een praktische en coole accessoire voor elke LEGO fan.

Waar is LEGO Hydration Bottle 0.5 L – Discovery 5007788 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
3+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007788
lego insiders punten icoon
84
punten

Blijf altijd gehydrateerd onderweg met deze LEGO® Drinkfles. De aantrekkelijke transparante fles van 500 mL is voorzien van een LEGO knop op de schroefdop en is eenvoudig te vullen met water of je favoriete drankje. Door de verwijderbare siliconen band is het ook gemakkelijk om de fles mee te nemen of aan een tas te bevestigen. Het is een geweldig cadeau voor zowel jonge als oude LEGO fans om overal mee naartoe te nemen. Deze fles kan ook veilig in de vaatwasser worden gereinigd.

Altijd gehydrateerd blijven is ontzettend belangrijk, vooral tijdens drukke dagen vol avontuur en creativiteit. Of je nu bezig bent met het bouwen van een LEGO stad, het ontwerpen van het interieur van een miniatuurhuis of gewoon je favoriete film aan het kijken bent, deze LEGO Drinkfles zorgt ervoor dat je altijd een verfrissend drankje bij de hand hebt.

Met een inhoud van 500 mL biedt deze fles genoeg ruimte om je dorst te lessen, of je nu op school bent, aan het sporten bent of gewoon onderweg bent naar je volgende LEGO bijeenkomst. Het transparante ontwerp zorgt ervoor dat je altijd kunt zien hoeveel drank je nog hebt, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

De LEGO knop op de schroefdop voegt niet alleen een speels detail toe aan de fles, maar maakt het ook gemakkelijk om de dop te openen en te sluiten. Geen gedoe meer met moeilijke doppen die niet open willen of lekken! Met één simpele draai kun je genieten van je verfrissende drankje.

De verwijderbare siliconen band is een handige toevoeging aan deze fles. Hiermee kun je de Drinkfles gemakkelijk aan je tas bevestigen, zodat je hem altijd bij de hand hebt. Of je nu naar school gaat, een dagje naar het strand gaat of gewoon een wandeling in het park maakt, je hoeft je geen zorgen te maken dat je je dorst niet kunt lessen.

En laten we eerlijk zijn, deze LEGO Drinkfles is niet alleen praktisch, maar ook ontzettend cool. Het is een fantastisch accessoire voor elke LEGO fan, jong of oud. Of je nu je LEGO collectie aan het uitbreiden bent, een LEGO themafeestje organiseert of gewoon een fan van de bouwstenen bent, deze fles laat zien dat LEGO niet alleen voor het bouwen is, maar ook voor het hydrateren!

En het beste van alles is dat deze fles vaatwasserbestendig is. Geen gedoe meer met handmatig afwassen na een lange dag vol LEGO plezier. Gewoon in de vaatwasser zetten en hij is weer klaar voor gebruik. Het is ook een perfect cadeau voor elke LEGO verzamelaar, omdat het hen helpt om hun LEGO ervaring te verbeteren en tegelijkertijd gehydrateerd te blijven.

Dus waar wacht je nog op? Voeg deze LEGO Drinkfles toe aan je verzameling of geef hem cadeau aan een LEGO fan die je kent. Met zijn speelse LEGO knop en handige verwijderbare siliconen band is deze fles niet alleen praktisch, maar ook een stijlvol accessoire dat elke LEGO liefhebber zal waarderen. Blijf gehydrateerd en laat je passie voor LEGO zien met deze LEGO Drinkfles. Haal hem vandaag nog in huis en geniet altijd van een verfrissend drankje, waar je ook bent.

Laatste update: 2023-12-29 09:44:07

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70427

Welkom bij Hidden Side

foto van lego set40588

Bloempot

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.