Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO HALLOWEEN POSTER CROOKED 5008240

De Bizarre Vloek LEGO Halloween poster is een exclusief verzamelobject met een beperkte oplage van 5.400 exemplaren. De print meet 30 cm x 40 cm en is gedrukt in 'lichtgevende' inkt op hoogwaardig papier. Als lid van LEGO Insiders krijg je als eerste toegang tot deze unieke poster. Meld je vandaag nog aan!

Waar is LEGO HALLOWEEN POSTER CROOKED 5008240 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5008240
lego insiders punten icoon
111
punten

"De Bizarre Vloek" LEGO® Halloween poster is een van de zes speels duistere originele prints die een eerbetoon brengen aan enkele bekende nachtmerries waar LEGO® bouwers mee te maken krijgen - zoals het drama van ervoor zorgen dat stickers perfect recht geplaatst worden.

Beperkt tot 5.400 exemplaren per ontwerp, meet elke individueel genummerde print 30 cm x 40 cm, is gedrukt in 'lichtgevende' inkt op hoogwaardig papier en is voorzien van een LEGO® steenstempel.

Deze LEGO® Halloween poster voor 2023 is exclusief verkrijgbaar voor LEGO® Insiders-leden. Als je nog geen lid bent, meld je dan vandaag nog aan via de volgende link: [https://www.lego.com/insiders/home](https://www.lego.com/insiders/home)!

Laat je meeslepen door de magie van LEGO® en duik in de betoverende wereld van "De Bizarre Vloek" LEGO® Halloween poster! Met zijn fascinerende ontwerp neemt deze poster je mee op een spannende reis vol verrassingen, speciaal ontworpen voor jongeren en volwassenen die dol zijn op avontuur en verbeelding.

In deze exclusieve LEGO® Halloween poster ontdek je een betoverend tafereel vol geheimen en mysterie. Breng je bouwvaardigheden naar een hoger niveau terwijl je jezelf verliest in de gedetailleerde afbeeldingen en de duistere sfeer die deze print uitstraalt. Durf jij de uitdaging aan te gaan en de vloek te doorbreken?

Met een beperkte oplage van slechts 5.400 exemplaren, is "De Bizarre Vloek" LEGO® Halloween poster een waardevol verzamelobject dat je huis zal transformeren tot een echt spookhuis. De print is individueel genummerd, waardoor elk exemplaar uniek is en een echt collector's item wordt voor LEGO® liefhebbers.

De print meet 30 cm x 40 cm, waardoor hij de perfecte aanvulling is op elke interieurinrichting. Hang hem op aan de muur van je slaapkamer, woonkamer of kantoor en laat je gasten versteld staan van de creativiteit en verbeeldingskracht die LEGO® tot leven brengt.

Wat deze LEGO® Halloween poster echt bijzonder maakt, is het gebruik van 'lichtgevende' inkt. Laat je verbazen wanneer de duisternis valt en de print oplicht in het donker. Deze unieke eigenschap zorgt voor een extra magische ervaring en voegt een vleugje mysterie toe aan je LEGO® verzameling.

Om de authenticiteit en exclusiviteit van "De Bizarre Vloek" LEGO® Halloween poster te benadrukken, is elke print voorzien van een LEGO® steenstempel. Deze stempel garandeert dat je een officieel LEGO® product in handen hebt, gemaakt met de hoogste kwaliteitsnormen en ontworpen om een leven lang mee te gaan.

Als lid van LEGO® Insiders krijg je als eerste toegang tot deze unieke LEGO® Halloween poster. Word vandaag nog lid en mis deze kans niet om deel uit te maken van een exclusieve gemeenschap van LEGO® liefhebbers. Als LEGO® Insider heb je toegang tot geweldige voordelen, zoals sneak peeks van nieuwe sets, insider-nieuws en exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan als LEGO® Insider en ontdek een wereld vol bouwplezier en creatieve mogelijkheden. Ontvang als eerste updates over nieuwe LEGO® sets en evenementen. Word lid van een wereldwijde gemeenschap van LEGO® fans en deel je bouwcreaties met gelijkgestemde mensen.

Maak je klaar voor een LEGO® avontuur als nooit tevoren met "De Bizarre Vloek" LEGO® Halloween poster! Laat je inspireren door het duistere thema en creëer je eigen spookachtige LEGO® wereld. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je bouwt, speelt en je onderdompelt in een betoverende creatie die je nooit meer zult vergeten.

Wees er snel bij, want met een beperkte oplage van 5.400 exemplaren is "De Bizarre Vloek" LEGO® Halloween poster een echt collector's item. Zorg ervoor dat je deze unieke kans niet misloopt en voeg dit exclusieve LEGO® kunstwerk toe aan je verzameling.

Durf jij de vloek aan te gaan? Bezoek vandaag nog [https://www.lego.com/insiders/home](https://www.lego.com/insiders/home) en meld je aan als LEGO® Insider om toegang te krijgen tot deze unieke LEGO® Halloween poster. Wees een van de weinigen die deze limited edition print in handen krijgt en maak je LEGO® verzameling compleet met "De Bizarre Vloek" LEGO® Halloween poster!

Disclaimer: LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Dit artikel is geschreven op basis van de feitelijke informatie uit het originele document en bevat geen directe verwijzingen waar je de LEGO® set kunt bestellen.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006203

Verfverzamelingspuzzel 1000 stukjes

foto van lego set5005516

Lunchtas in de vorm van een LEGO® steen - oranje

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.