Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Harry Potter™ Team Pakket 71247

Breid je LEGO DIMENSIONS ervaring uit met het Harry Potter Team Pakket! Inclusief Harry Potter en Lord Voldemort als minifiguren met speciale vaardigheden om puzzels op te lossen en te strijden tegen vijanden. Bouw de Hogwarts Express en Enchanted Car om tot verschillende voertuigen. Een interactieve ervaring waarbij LEGO personages en videogames samenkomen. Stap in de wereld van Harry Potter en ontdek nieuwe dimensies!

Waar is LEGO Harry Potter™ Team Pakket 71247 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
119
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71247
lego insiders punten icoon
94
punten

Breid jouw LEGO® DIMENSIONS™-ervaring uit met het Harry Potter™ Team Pakket! Duik in de magische wereld van Harry Potter en beleef spannende avonturen met deze fantastische LEGO set. Inclusief Harry Potter en Lord Voldemort als minifiguren, die je kunt bevestigen aan hun LEGO Speelgoedlabels en vervolgens op de LEGO Toypad kunt plaatsen. Zo komen ze tot leven in het spel en kun je gebruik maken van hun speciale vaardigheden om puzzels op te lossen en tegen vijanden te strijden.

Maar dat is nog niet alles! Voeg de 3-in-1 Hogwarts™ Express and Enchanted Car toe aan je verzameling voor nog meer spelplezier. Bouw ze om tot de stoere Steam Warrior en Soaring Steam Plane, of de angstaanjagende Shark Sub en Monstrous Mouth. Op deze manier vergroot je niet alleen je vaardigheden in het spel, maar heb je ook verschillende voertuigen om mee te spelen.

Deze set bevat een bouwbare Harry Potter en Lord Voldemort, compleet met hun toverstokken. Daarnaast krijg je ook twee 3-in-1-voertuigen en een gloednieuwe avonturenwereld met een strijdarena. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een episch avontuur in de wereld van Harry Potter!

De LEGO® DIMENSIONS™ Harry Potter™ Team Pakket is niet zomaar een LEGO set. Het is een interactieve ervaring waarbij je jouw favoriete LEGO personages kunt combineren met de magie van videogames. Plaats alle personages en voertuigen op de LEGO Toypad en stap letterlijk in het spel. Activeer Harry's toverspreuken, waaronder Leviosa, Paralitis en Expelliarmus, om puzzels op te lossen en te strijden tegen de doodeters of de zwarte kunsten van Lord Voldemort.

Maar dat is nog niet alles! Ontdek de Harry Potter™-avonturenwereld en strijdarena die deze set met zich meebrengt. Verzamel je favoriete LEGO® DIMENSIONS™-personages en gebruik ze samen in het spel voor een doldwaas mengelmoes-multiversum. Beleef spannende avonturen in de wereld van Harry Potter en ontdek nieuwe dimensies!

Wil je meer weten over deze spannende LEGO® bouw- en videogame-ervaring? Ga naar LEGO.com/DIMENSIONS voor meer informatie. Maar vergeet niet om eerst toestemming te vragen aan je ouders. Om te kunnen spelen heb je een LEGO® DIMENSIONS™-startpakket en een internetverbinding nodig. Daarnaast spelen LEGO® DIMENSIONS™-uitbreidingspakketten extra content vrij.

Deze set bevat de Hogwarts™ Express, die meer dan 1” (5 cm) hoog, 2” (7 cm) lang en 1” (3 cm) breed is. Daarnaast krijg je ook de Enchanted Car, die meer dan 1” (4 cm) hoog, 2” (6 cm) lang en 1” (3 cm) breed is. En vergeet niet dat de andere 3-in-1-voertuigen in grootte kunnen variëren.

Dus waar wacht je nog op? Duik in de magische wereld van Harry Potter en beleef de meest avontuurlijke en betoverende momenten met het LEGO® DIMENSIONS™ Harry Potter™ Team Pakket!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005870

Red, Bright Blue and Yellow Wall Hanger Set

foto van lego set5006929

4-Stud Storage Brick – Green

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.