Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO HH-87 Starhopper™ 75024

De LEGO set 75024 is de HH-87 Starhopper™.
Deze set bevat 3 minifiguren, waaronder Obi-Wan Kenobi, Cad Bane en een Nikto guard.
Het voertuig heeft een cockpit, raketten, vouw-vleugels en een pirate speeder.
Met deze set kun je spannende Star Wars gevechten en avonturen naspelen.
Bestel nu en beleef jouw eigen avontuur in het Star Wars universum!

Waar is LEGO HH-87 Starhopper™ 75024 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
362
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75024
lego insiders punten icoon
0
punten

Ontdek de ruimtelijke wereld van Star Wars met de legendarische HH-87 Starhopper™! Deze set is perfect voor jongeren en volwassenen die dol zijn op avontuur en spanning. Met de HH-87 Starhopper™ bouw en infiltreer je de bende van Cad Bane's met een vermomde Obi-Wan Kenobi in Rako Hardeen premiejager stijl.

De set wordt geleverd met 3 minifiguren, elk met unieke wapens. Obi-Wan Kenobi in Rako Hardeen vermomming, Cad Bane en een Nikto guard zijn klaar voor de strijd! Het voertuig is uitgerust met een cockpit met plaats voor een minifiguur, vier raketten, coole vouw-vleugels en een pirate speeder. Wapens zijn ook inbegrepen, waaronder een bijl, blaster pistool en een blaster geweer.

Lanceer de raketten en vouw de vleugels omhoog voor de landing. Laat de pirate speeder uit het vrachtruim komen en ga op pad voor de volgende missie. Deze set is perfect voor het nabootsen van spannende Star Wars gevechten en avonturen.

De afmetingen van het voertuig zijn 15 cm hoog, 23 cm lang en 37 cm breed met neergeklapte vleugels. Met deze set kun je jouw eigen intergalactische wereld creëren en spelen zoals jij dat wilt. Wordt een eigenaar van deze set en word de held die je altijd al wilde zijn in het Star Wars universum!

Bestel nu de HH-87 Starhopper™ set en begin aan je eigen avontuur in de ruimte! Bij ons ben je verzekerd van de beste kwaliteit en de scherpste prijs. Bovendien bieden wij gratis verzending aan bij bestellingen boven de €50,-. Ontdek snel ons assortiment en laat je verbazen door ons groot aanbod van LEGO® sets. Bestel nu en beleef de leukste avonturen in het Star Wars universum met jouw eigen HH-87 Starhopper™ set!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:02

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005525

Rugzak in de vorm van een LEGO® steen - groen

foto van lego set5006358

Brick Backpack 1 Stud – Red

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.