Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kraang Lab ontsnapping 79100

Samenvatting LEGO set 79100 Kraang Lab Ontsnapping: Deze spannende LEGO set bevat een Kraang Lab, drie minifiguren en een laser schild cel.
Beleef een avontuur vol actie en sensatie met de explosie-functie en de raketten van de mech walker.
Bouw je eigen scènes en creëer de meest opwindende LEGO avonturen.
Bestel nu en ervaar uren speelplezier! Het perfecte cadeau voor alle LEGO fans en avonturiers.

Waar is LEGO Kraang Lab ontsnapping 79100 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
90
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
79100
lego insiders punten icoon
0
punten

Welkom in de spannende wereld van de LEGO 79100 Kraang Lab Ontsnapping! Ben jij klaar voor een avontuur vol actie en sensatie? Deze set is perfect voor jongeren en volwassenen die houden van uitdagingen en bouwen. Laat je fantasie de vrije loop en beleef de meest spannende avonturen met deze geweldige LEGO set.

In de doos vind je niet alleen drie minifiguren - Michelangelo, een handlanger en een Kraang - maar ook een laser schild cel met een explosie-functie, een Kraang mech walker en, niet te vergeten, pizza! Verzamel alle 4 wapens - nunchucks, knots en twee raketten - en bereid je voor op een onvergetelijk avontuur.

Laat de gespannen actie beginnen en laat het laser schild cel ontploffen met de explosie-functie, zodat Michelangelo kan ontsnappen! Vuur de raketten af van de mech walker met slechts een knip van je vingers en open de cockpit om de fascinerende wereld van de Kraang te ontdekken. Het verhaal is in jouw handen!

De cel met laserschild is 6cm hoog, 3cm breed en 5cm lang, terwijl de Kraang mech walker 6cm hoog, 9cm breed en 9cm lang is. Met deze set kan je je fantasie de vrije loop laten en je eigen LEGO avontuur creëren. Bouw je eigen scènes en bedenk de meest opwindende missies terwijl je jouw helden helpt te ontsnappen aan de meest duivelse plannen van de Kraang.

Ervaar de spanning van de ontsnapping, creëer bloedstollende achtervolgingen en ontdek de verborgen geheimen van de Kraang. Met deze set kun je urenlang spelen en bouwen, en jouw meest fantastische avonturen beleven. Word lid van Michelangelo terwijl hij strijdt tegen de vijandige handlanger en kraang.

Laat je fantasie de vrije loop en beleef de meest opwindende momenten in het LEGO universum. Met deze set 79100 Kraang Lab Ontsnapping ben jij de held die de dag kan redden en de boosdoeners kan verslaan. Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur en bouw jouw eigen verhaal!

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu LEGO 79100 Kraang Lab Ontsnapping en ervaar de spanning van het bouwen en spelen. Deze set staat garant voor urenlang speelplezier en is het perfecte cadeau voor alle LEGO fans en avonturiers. Laat je fantasie de vrije loop en beleef de meest opwindende avonturen met LEGO 79100 Kraang Lab Ontsnapping!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71316

Umarak de vernietiger

foto van lego set5005109

Set van 3 gelpennen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.