Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Invasie in het Turtle Hoofdkwartier 79117

De LEGO set 79117 is een actieset waarin Shredder en zijn handlangers het Turtle Hoofdkwartier aanvallen.
Help de Turtles om hun thuis te verdedigen met coole accessoires zoals een verborgen deur, een sluitbare rioolingang en een glijbaan.
De set wordt geleverd met 6 minifiguren en wapens.
Bestel de set nu met gratis verzending bij een aankoop van €50 of meer.

Waar is LEGO Invasie in het Turtle Hoofdkwartier 79117 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
888
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
79117
lego insiders punten icoon
0
punten

Welkom bij de actievolle wereld van LEGO set 79117: Invasie in het Turtle Hoofdkwartier! Shredder en zijn sluwe handlangers vallen het huis van de Turtles aan en het is aan Splinter, Donatello en Leonardo om hun thuis te verdedigen. Zal het ze lukken om de indringers te verslaan en het Turtle Hoofdkwartier veilig te houden?

Met deze set krijg je de kans om de heldhaftige Turtles te helpen in hun strijd tegen het kwaad. Gebruik de schermen in de bewakingskamer om Shredder in de gaten te houden en wees altijd voorbereid op een aanval. Het hoofdkwartier heeft allerlei coole accessoires, zoals een verborgen deur, een sluitbare rioolingang, een ladder, een val met vallende vaten, bruggen, een glijbaan met hendel, een ventilatorruimte met ontploffende muur, een wapenopslag, een omvormbaar trainingsplatform met beeld van handlanger en een schans, plus een kooi met vallende deur en uitschuifbare trap.

Om de indringers te verslaan, heb je uiteraard wapens nodig! Gelukkig worden er in deze set 6 minifiguren met wapens meegeleverd: Splinter, Donatello, Leonardo, Shredder en 2 handlangers. Je krijgt onder andere 2 zilveren zwaarden, 2 machinegeweren, een gouden zwaard en een bo staf.

Oefen je vaardigheden op het trainingsplatform en probeer de handlangers knock-out te slaan. Je kunt het platform ook omlaag klappen om er een skateboardschans van te maken. Verdedig het mangat en de verborgen ingangen naar het hoofdkwartier en druk op de hendel om de glijbaan te verhogen en te voorkomen dat de handlangers binnenkomen. Spring tussen de bruggen om de indringers te onderscheppen en grijp naar de wapens om de verblijfplaats van de Turtles te verdedigen. Zorg dat de handlangers de muur van de ventilatorkamer niet kunnen opblazen en laat de kooideur neer om Shredder in de val te lokken. Kegel de indringers van de ladder met de vallende vaten en schuif met de trappen om de slechteriken onderuit te halen.

Met een hoogte van 24 cm, een breedte van 46 cm en een diepte van 15 cm is het Turtle hoofdkwartier een stoere toevoeging aan jouw LEGO collectie. Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Verover het Turtle Hoofdkwartier en laat de Turtles de dag redden!

Wil je deze set graag in huis halen? Bestel nu via onze website en ontvang gratis verzending bij een aankoop van €50 of meer. We zorgen ervoor dat jouw bestelling snel en veilig bij jou thuis wordt afgeleverd. Wacht niet langer en help de Turtles in hun spannende avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:16

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40433

1989 Batmobile™ – Limited Edition

foto van lego set40385

Trofee

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.