Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Karai Bike Ontsnapping 79118

Lego set 79118 Karai Bike Ontsnapping biedt een spannend avontuur op straat met de coole motorfiets van Karai en Leonardo.
De set bevat twee minifiguren, wapens en accessoires.
Met een krantenautomaat, verkeersbord en andere accessoires beleef je het gevaar tijdens het ontsnappen.
Ideaal voor jongeren en volwassenen om creativiteit en bouwvaardigheden te ontwikkelen.
Bestel nu voor snelle levering en gratis verzending.
Verzamel alle Ninja Turtles-legosets voor het complete verhaal.

Waar is LEGO Karai Bike Ontsnapping 79118 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
88
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
79118
lego insiders punten icoon
0
punten

Stap op de coole motorfiets van Karai en ontvlucht samen met Leonardo uit de handen van de vijand! Met lego set 79118 Karai Bike Ontsnapping beleef je een spannend avontuur op straat. Deze set is een absolute must-have voor zowel jongeren als volwassenen die houden van motorfietsen, ninja's en actie.

De set bevat twee minifiguren met wapens en accessoires: Karai en Leonardo. Karai's motorfiets is uitgerust met een dubbele uitlaat, rubberen banden, een machinegeweer en een handige bevestigingspunt om het touw aan te hechten. Leonardo komt met zijn skateboard en een paar zwaarden, waaronder een zwart en zilver exemplaar.

De straatset waarop dit avontuur zich afspeelt bevat een krantenautomaat met explosiefunctie, een verkeersbord, een krant, een rode brandkraan, een mangat en een bord voor wegwerkzaamheden met oranje licht. Zo ervaar je het gevaar tijdens het ontsnappen van dichtbij.

Koppel het touw aan Karai's motor, pak het skateboard van Leonardo en haak je eraan vast, zodat je erachter kunt skaten. Zigzag langs het bord van de wegwerkzaamheden en race naar de vrijheid. Maar let op! Door de explosie van de krantenautomaat staan de autoriteiten op scherp. Rijdt het verkeersbord omver en maak je snel uit de voeten!

De motor van Karai is vijf centimeter hoog, negen centimeter lang en vier centimeter breed. De straatset is zeven centimeter hoog, zes centimeter breed en drie centimeter diep. Het is een compacte maar complete set met 200 legoblokjes die gemakkelijk in elkaar te zetten zijn.

Lego set 79118 Karai Bike Ontsnapping is ideaal voor jongeren om hun creativiteit en bouwvaardigheden te ontwikkelen. Het is ook een origineel cadeau voor volwassenen die op zoek zijn naar ontspanning of graag leuke accessoires toevoegen aan hun collectie.

Bestel deze set nu en beleef samen met Karai en Leonardo een onvergetelijk avontuur. Ontsnappen was nog nooit zo spannend! Verzamel alle Ninja Turtles-legosets om het verhaal compleet te maken. Bestel nu en profiteer van onze snelle levering en gratis verzending.

Keywords voor SEO: lego set, Karai Bike Ontsnapping, collectie, jongeren, volwassenen, ninja's, actie, straatset, motorfiets, minifiguren, wapens, accessoires, bouwen, cadeau, verzamelen, snelle levering, gratis verzending.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70423

Paranormale interceptiebus 3000

foto van lego set30633

Skate Ramp

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.