Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Butterfly Girl Key Chain 853795

Breng wat kleur in je dag met deze kleurrijke LEGO® Vlindermeisje Sleutelhanger. Bevestig het minifiguur aan je sleutels of rugzak en geniet van het gezelschap van dit prachtige personage. Het Vlindermeisje voegt een vleugje speelse persoonlijkheid toe aan je dag. Deze duurzame sleutelhanger is gemaakt van hoogwaardig plastic en heeft een stijlvol en gedetailleerd ontwerp. Vind je sleutels gemakkelijk terug dankzij het opvallende minifiguur. De sleutelhanger kan ook aan je rugzak, sporttas of jas worden bevestigd. Perfect cadeau voor LEGO® liefhebbers.

Waar is LEGO Butterfly Girl Key Chain 853795 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
853795
lego insiders punten icoon
39
punten

Breng wat kleur in je dag met deze kleurrijke LEGO® Vlindermeisje Sleutelhanger. Bevestig het minifiguur aan een duurzame metalen ring en ketting aan je sleutels of rugzak en geniet overal waar je gaat van het gezelschap van dit prachtige personage.



Het LEGO® Vlindermeisje is een charmante en vrolijke metgezel die je dagelijkse avonturen een beetje magie en plezier geeft. Of je nu naar school gaat of een dagje uit hebt gepland, deze sleutelhanger voegt een vleugje speelse persoonlijkheid toe aan je dag.



Met zijn heldere en levendige kleuren springt het LEGO® Vlindermeisje meteen in het oog. Het minifiguur is gedetailleerd en zorgvuldig ontworpen, waardoor het een echte blikvanger is. De combinatie van roze, blauw en geel maakt deze sleutelhanger een perfect accessoire voor iedereen die van kleurrijk en leuk houdt.



De stevige metalen ring en ketting zorgen ervoor dat deze sleutelhanger lang meegaat, zelfs als hij dagelijks aan je sleutelbos bungelt. Het LEGO® Vlindermeisje is gemaakt van hoogwaardig plastic, wat betekent dat het bestand is tegen vallen en stoten. Maak je dus geen zorgen over beschadigingen, deze sleutelhanger kan wel wat hebben!



Niet alleen is het LEGO® Vlindermeisje stijlvol en duurzaam, maar het heeft ook nog een praktisch doel. Heb je ooit je sleutels verloren in je tas of je rugzak? Met deze sleutelhanger vind je ze gemakkelijk terug. Het felgekleurde minifiguur springt eruit en maakt het vinden van je sleutels een fluitje van een cent.



Maar het LEGO® Vlindermeisje beperkt zich niet alleen tot sleutels. Deze veelzijdige sleutelhanger kan ook aan je rugzak, sporttas of zelfs aan je jas worden bevestigd. Zo kun je altijd jouw favoriete LEGO® personage met je meenemen, waar je ook naartoe gaat.



Of je nu een jongere bent die dol is op LEGO® of een volwassene bent die stiekem nog steeds van speelgoed houdt, deze sleutelhanger is perfect voor iedereen. Het brengt jeugdherinneringen terug en voegt een beetje speelsheid toe aan je dagelijkse leven.



Wil je je vrienden verrassen met een uniek cadeau? Dan is het LEGO® Vlindermeisje de ideale keuze. Dit schattige en kleurrijke minifiguur is een geweldige aanvulling op hun LEGO® verzameling en zal zeker een glimlach op hun gezicht toveren.



Samenvattend biedt de LEGO® Vlindermeisje Sleutelhanger plezier, stijl en functionaliteit in één. Met zijn heldere kleuren en duurzame ontwerp is deze sleutelhanger een must-have accessoire voor elke LEGO® liefhebber. Ga op avontuur met het Vlindermeisje en laat deze charmante metgezel je vergezellen op al jouw reizen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40586

Verhuiswagen

foto van lego set5006929

4-Stud Storage Brick – Green

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.