Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Brick Ice Lollipop Tray 853912

Met de LEGO IJslolly Bakvorm (set 853912) kun je je eigen ijslolly's maken en genieten van de verborgen iconen en personages in het ijs. De bakvorm is gemaakt van duurzaam plastic en kan hergebruikt worden. Perfect voor feestjes en traktaties, bevordert de fijne motoriek en verbeelding en is zowel geschikt voor jongeren als volwassenen. Breid je LEGO collectie uit met deze unieke set en laat je creativiteit de vrije loop!

Waar is LEGO LEGO® Brick Ice Lollipop Tray 853912 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
853912
lego insiders punten icoon
52
punten

Maak plezier en maak je eigen ijslolly's met deze LEGO® Iconic 853912 LEGO IJslolly Bakvorm. Vul de afwasbare plastic vorm met je favoriete smaak drinken, plaats de iconische clowns- en piratenvormpjes erin en zet het een nachtje in de vriezer. Daarna kun je genieten van de ijslolly's en de leuke iconen en personages ontdekken die verborgen zitten in het ijs!



Met deze coole LEGO set kun je jouw eigen ijsavontuur beleven. De bakvorm is gemaakt van duurzaam plastic en kan keer op keer worden gebruikt. Je kunt experimenteren met verschillende smaken, kleuren en vormen om steeds weer nieuwe en unieke ijscreaties te maken.



De LEGO Iconic 853912 LEGO IJslolly Bakvorm is perfect voor feestjes, verjaardagen of gewoon voor een leuke traktatie. Je kunt je vrienden en familie verrassen met heerlijke en kleurrijke ijslolly's. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer de coolste en meest unieke traktaties!



Deze LEGO set is geschikt voor zowel jongeren als volwassenen. Het is een leuke en creatieve manier om te genieten van ijskoude traktaties. Bovendien stimuleert het de fijne motoriek en de verbeelding.



Met de LEGO Iconic 853912 LEGO IJslolly Bakvorm kun je niet alleen genieten van heerlijke ijslolly's, maar ook van een speelse en leerzame ervaring. Je kunt de vormpjes gebruiken om te leren over verschillende vormen, kleuren en thema's. Het is een geweldige manier om je kinderen spelenderwijs te laten leren!



Deze LEGO set is ook ideaal voor LEGO fans die graag hun LEGO collectie uitbreiden. Het is een unieke en exclusieve set die je LEGO wereld nog leuker maakt. Voeg deze set toe aan je verzameling en laat zien dat je een echte LEGO fan bent!



Met de LEGO Iconic 853912 LEGO IJslolly Bakvorm ben jij de chef-kok van je eigen ijssalon. Laat je vrienden en familie versteld staan ​​van jouw creaties en deel je ijslolly's met trots. Met deze set kun jij de coolste en lekkerste ijslolly's maken, dus waar wacht je nog op? Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van de heerlijke smaak van jouw eigen gemaakte ijslolly's!



Bestel nu de LEGO Iconic 853912 LEGO IJslolly Bakvorm en begin met het maken van je eigen ijsavontuur. Verwen jezelf en je dierbaren met smakelijke traktaties en beleef eindeloos speelplezier met LEGO! Ontdek de verborgen iconen en personages in het ijs en beleef een onvergetelijke ervaring. Verras jezelf en anderen keer op keer met deze unieke LEGO set!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40638

Hartvormige versiering

foto van lego set5007519

LEGO VIP SCARF

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.